Bajo: Letalo (rdeče)

19.90

Mini vozila Bajo, vključno s tem rdečim letalom, so odličen dodatek k igri vsake punčke ali fantka. Zaradi lepe kombinacije živih barv in naravnega lesa, so te igrače priljubljene v številnih družinah (vključno z našo), poleg tega so oblikovane na način, da so resnično privlačne za otroke. Njihova velikost in oblika omogočata, da se popolnoma prilegajo malim rokam, stilizirana preprostost pa sproži domišljijo vsakega malčka.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 41910R
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 2+
  • Mere: prib. 15 x 15 x 7 cm
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

Nekaj besed o Bajo:                                  

Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.