MOJ PRVI BRALNI KLUB

Nikoli ni prezgodaj za negovanje ljubezni do branja in da postaneš mali knjižni molj! S tem v mislih te Ana (@mamainljubljana) in Noemi lepo vabita, da se pridružiš njihovemu prvemu igrivemu bralnemu klubu, namenjenemu otrokom od 3. do 6. leta in seveda njihovim staršem ljubiteljem knjig. V naslednjih štirih mesecih se bomo podajali v različne čarobne svetove med serijo posebnih igralnih zmenkov v Gnezdu, skupaj s tesno povezano spletno skupino za naša mesečna druženja. Bi bili radi del te razburljive izkušnje? Nadaljuj z branjem spodaj za več podrobnosti, kjer bomo delili čudovite ugodnosti, ki čakajo na vas in vašega malčka! Ali pa takoj rezerviraj svoje članstvo za pomladno-poletno sezono!

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Category: SKU: SER-002

Opis

Stopite v naš očarljivi svet knjig in se igrajte! To je vse, kar vključuje vaše sezonsko članstvo:

 • 4 KNJIŽNE IGRE Z BRALNIMI URAMI. Igralni termini bodo potekali v Družinskem centru Gnezdo v Ljubljani ob ponedeljkih in sicer ob dveh urah; ob 10h in 16h (ob nakupu izberi ustrezno možnost!). V pomladno-poletnem času se bomo družili ob naslednjih datumih:
  • 18. marec
  • 22. april
  • 13. maj
  • 3. junij

Vsako srečanje se bo vrtelo okoli določene teme, ki jo bomo postopoma razkrivali in ji dodajali pridih igrivega pričakovanja.

 • 4 E-VODNIKE, ki vsebujejo bralna in igralna priporočila, sezonske ročne (DIY) dejavnosti ter dodatne navdihe ali razmišljanja za starše.
 • ČLANSTVO V MINI KNJIŽNICI: Od prvega srečanja naprej boste imeli možnost, da si za mesec dni izposodite skrbno urejen izbor visokokakovostne otroške literature iz Anine knjižnice.
 • DARILO PRESENEČENJA OB KONCU SEZONE: tekom srečanj člani kluba zbirajo tematske štampiljke, ki jih ob koncu sezone zamenjajo za bralno-igrivo darilo!

Ker cenimo in si prizadevamo graditi tesno povezaneo skupnost, ki zagotavlja prijetno in prijazno okolje za otroke, kjer se lahko počutijo udobno in sčasoma sklepajo prijateljstva, z veseljem ponujamo sezonsko članstvo našega kluba po znižani ceni. Zagotovite si svoje mesto za samo 88 EUR, ki zajema vsa štiri srečanja in vključuje vse omenjene ugodnosti ter še veliko prijetnih presenečenj!

Klub je namenjen otrokom od 3 do 6 let. Eno sezonsko članstvo je veljavno za 1 otroka in 1 spremljevalnega odraslega. V primeru, da bi želeli priti z dvema otrokoma v okvirni starosti, vas naprošamo, da kupite dodatno vstopnico, ki je na voljo za 50% polne cene. Po izkušnjah priporočamo, da za mlajše otroke za čas srečanja najdete drugo varstvo, če pa je to edina ovira, da bi se priključili našemu klubu, je načeloma dovoljena prisotnost mlajšega otroka do 1. leta starosti. Glavni jezik dogodka je slovenščina (s poudarkom na slovenskih knjigah in pravljicah). Ker so srečanja organizirana z angleško govorečo sogostiteljico, so tudi dobrodošle tudi mednarodne družine.