Djeco: Mala promenada

16,90

Preprosta prva družabna igra za malčke, ki utrdi veščine prepoznavanja barv in omogoča osnovno razumevanje družabnih iger. Igralci izmenično mečejo kocke in skačejo s svojimi živalmi skozi krog, tako da jih premikajo iz barve v barvo. Vendar pazite – obstaja tudi brneča čebela, ki stvari zaplete. Če vaša kocka pristane na njeni sliki, se vaša žival premakne nazaj za krog in bo zdaj dlje od ciljne črte!

Premišljeno oblikovana za otroke, stare 2,5 leti, Djecova kolekcija ‘Little’ družabnih iger in iger s kartami pomaga našim najmlajšim, da se navadijo na osnove igranja, kot so pravila ali menjavanje. Zaradi njihove starosti in primernosti spretnosti so čudovit uvod v svet družabnih iger in iger s kartami, ki igralcem omogočajo priložnost, da se brez stresa vključijo v zabavo.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ08550
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 2,5 – 5 let.
  • Število igralcev: 2-4
  • Čas igre: 10 minut
  • Vsebuje: 6 sestavnih delo igralne plošče, 7 kartonskih žetonov, 1 kocka in 4 mehke plastične živalske figurice.
  • Slovenska navodila igre so priložena zraven, angleška najdete tukaj.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!