Djeco: Male povezave

16,90

Kam sodijo žaba, zajec in krava? V ribnik, na vrt ali na travnik! Pomerimo jih in igra se lahko začne! Med igro morajo mali igralci vsakič, ko obrnejo žeton, ugotoviti, kateremu habitatu pripada prikazani predmet. Ali korenček sodi k žabi, zajcu ali kravi? Igra je kot nalašč za razvijanje zgodnjih sposobnosti opazovanja in asociacij.

Premišljeno zasnovana za otroke, stare 2,5 leta, Djecova kolekcija ‘Little’ družabnih iger in iger s kartami pomaga našim najmlajšim, da se navadijo na osnove igranja, kot so pravila ali menjavanje. Zaradi njihove starosti in primernosti spretnosti so čudovit uvod v svet družabnih iger in iger s kartami, ki igralcem omogočajo priložnost, da se brez stresa vključijo v zabavo.

Dodaten nasvet za igro: Verjamemo, da si vse igrače zaslužijo drugo življenje! Ko enkrat obvladate prvotna pravila in se zdi, da ste igro prerasli, zakaj ne bi njenih delov uporabili drugače? Kaj pa, če si izberete žival in tri karte iz kompleta ter si nato izmislite zgodbo?

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ08553
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 2,5 – 5 let.
  • Število igralcev: 2-4
  • Čas igre: 10 minut
  • Vsebuje: 3 mehkih vinilnih figuric živali, 3 kartic življenjskih prostorov, 30 žetonov.
  • Slovenska navodila igre so priložena zraven, angleška najdete tukaj.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!