Djeco: Čarobno vodno barvanje- Skriti v gozdu

10,90

Barvanje z vodo je nekaj pomirjujočega – čarobno je, ko se pojavijo skrite slike! Prav taka tehnika ne pušča nereda za sabo, zato je popolna potovalna dejavnost na letalu ali v avtu. Set lahko tudi večkrat uporabite, tako da se zabava nikoli ne konča!

Djecovi kompaktni seti so popolna majhna darila, sopotniki na potovanjih ali odlična alternativa zaslonom v restavracijah ali čakalnicah.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ090064
  • Znamka: Djeco
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 18 mesecev +
  • Set vsebuje 4 kart za barvanje, polnljivo pisalo.
  • Mere: cca. 21 x 26 cm
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!