Glückskäfer: Barvne kocke

50.00

Ta komplet 26 barvnih kock, od katerih vsaka meri 4 x 4 cm, je že sam po sebi odličen za set za zlaganje, vendar je na bolj napredni ravni idealen tudi za tridimenzionalno zlaganje, barvno razvrščanje in izdelavo vzorcev skupaj s škatlo, v kateri so nameščene kocke.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 523303
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Celoten komplet vsebuje škatlo ter 27 delov
  • Material: les s certifikatom FSC, pobarvan z barvo na vodni osnovi. Prozorni stranici sta plastični.
  • Mere: približno 14 x 14 x 13 cm, posamezne kocke merijo 4 x 4 cm, teža 1,3 kg.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da izdelek pred prvo uporabo obrišete z mokro krpo. Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni,  ter so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Nekateri njihovi izdelki so ročno izdelani iz lesa in prebarvani predvsem z barvami na vodni osnovi. Posledično se lahko nekoliko razlikujejo med seboj in imajo celo edinstvene vzorce, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar je dokaz naravnega izvora lesa. Sčasoma lahko igra na lesu in barvi povzroči znake obrabe. 

O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 letih predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.