Glückskäfer: Kovinski model za pesek Morska zvezda

3.20

Naravna in vzdržljiva alternativa običajnim plastičnim modelom za oblikovanje peska. Morska zvezda je narejena iz kovine, s seboj pa nosi pridih nostalgije in nas spominja na naša otroška leta! Zagotovo bo to ena najljubših igrač poletja – ali morda celo zime, z modelom lahko namreč oblikujemo tudi sneg!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 535028
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Mere: približno 10,5 x 10,5 x 3 cm
  • Material: Kovina

Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni,  ter so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Nekateri njihovi izdelki so ročno izdelani iz lesa in prebarvani predvsem z barvami na vodni osnovi. Posledično se lahko nekoliko razlikujejo med seboj in imajo celo edinstvene vzorce, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar je dokaz naravnega izvora lesa. Sčasoma lahko igra na lesu in barvi povzroči znake obrabe. 

O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 letih predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.