Glückskäfer: Stiskalnica za cvetlice

28.00

Mali naravoslovci bodo z veseljem ohranjali svoje rože in liste s pomočjo te lesene cvetlične stiskalnice. Stiskalnica je primerne velikosti za pritiskanje velikih cvetov in listov. Položite zaklad narave med kartone in privijte pokrov. Ko se posuši, ga odprite, in uporabite za dekoriranje voščilnic ali za druge umetniške stvaritve.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 525261
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Opozorilo: ta izdelek vsebuje majhne dele (vijake), ki lahko za majhne otroke predstavljajo nevarnost zadušitve. Prosimo, da izdelka ne dajete v uporabo otrokom mlajšim od treh let!
  • Material: les s certifikatom FSC, kartonasto polnilo in kovinski vijaki
  • Mere: približno 18 x 18 x 6 cm, teža 543 g

Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni,  ter so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Nekateri njihovi izdelki so ročno izdelani iz lesa in prebarvani predvsem z barvami na vodni osnovi. Posledično se lahko nekoliko razlikujejo med seboj in imajo celo edinstvene vzorce, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar je dokaz naravnega izvora lesa. Sčasoma lahko igra na lesu in barvi povzroči znake obrabe. 

O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 letih predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.