Grapat: Naravna ropotuljica

19.60

Grapatova čudovita naravna različica klasične ropotuljice, ki je zasnovana tako, da jo lahko obesite na otroško posteljico ali na igralo za telovadbo, mali raziskovalci pa jo lahko vedno vzamejo s seboj v vozičku. Majhni prstki lahko raziskujejo različne teksture in oblike lesa, koščki na vrvici ob stiku rožljajo, zvončki pa blago cingljajo, tako da otrok spodbuja vse čute.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 16-133
  • Znamka: Grapat
  • Priporočena starost proizvajalca: 0 mesecev+
  • Dolžina: 100 cm
  • Material: bukov les, usnjena vrvica in zvončki
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

O podjetju Grapat:

Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.

Mama Medvedka priporoča:

Čeprav smo razmeroma zgodaj odkrili lepote preprostega starševstva (in starševstva brez šare), ne moremo zanikati, da na začetku nismo kopičili (predvsem kot posledica daril) nekaj preveč stimulativnih otroških igrač! Če bi lahko šla skozi to obdobje še enkrat, verjetno ne bi ničesar od tega dala najinemu sinu niti za minuto; raje bi izbrala enega ali dva čudovita naravna izdelka, prav tako kot je ta! Je izjemno otipljiva igrača, stimulativna za čute, vendar ne na agresiven način, kot na primer pojoči telefoni! Najmlajše vabi, da sami raziskujejo igračo. Vsekakor gre za moj seznam priporočil za darila za novorojenčka!