Grimm’s: Pastelne babuške

21.95

Sodobna in poenostavljena različica klasične igrače, ki bo odprla srce in navdušila roke tako malih kot velikih. To ni le čudovito izdelana igrača za zlaganje, ki je odlična za razvijanje finomotoričnih spretnosti in razumevanje načela velikosti, pač pa je obenem tudi komplet, ki ga lahko kasneje ustvarjalno vključimo v svet igranja. Figure so namenoma preproste: otroke vabijo, da s svojo domišljijo sami dopolnijo manjkajoče podrobnosti glede na igralne prizore, ki jih v nekem trenutku ustvarjajo. Kadar koli se lahko preobrazijo v kateri koli lik in pripovedujejo veliko čarobnih zgodb. Na voljo tudi v klasičnih mavričnih barvah!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: 10602
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+ leta
  • Mere: višina približno 34 – 120 mm, premer približno 14 – 60 mm. Set vsebuje 5 babušk različnih barv.
  • Opozorilo! Set vsebuje majhne delce, ki lahko predstavljajo nevarnost zadušitve. Prosimo, da izdelka ne dajate otrokom pod 3. leta. 
  • Material: javorjev les, barve na vodni osnovi in nestrupen rastlinski oljni premaz.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Ne spreglejte: Pri novih izdelkih se lahko občasno sprostijo odvečni barvni pigmenti, zaradi česar se barva prenese na ostale predmete. Da barvo odstranite, priporočamo, da površino, ki se je umazala, obrišete z mokro krpo, ki ne pušča vlaken. Barve so nestrupeni premazi na vodni osnovi, ki so popolnoma neškodljivi in temeljito preizkušeni glede obstojnosti v stiku s slino. Slina nekaterih ljudi se sicer razlikuje od »običajne«, zato se lahko v teh pogojih barve prenašajo, a so madeži neškodljivi.

Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdnih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

 

O proizvajalcu Grimm’s:

Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča, kolikor se le da, odprte možnosti igranja, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.