Haba: Kocke Coburg

34.95

Kličemo vse mojstre sestavljanja! Tukaj je priložnost, da pokažete, kako dobri arhitekti ste. Kocko za kocko se bo prebudilo veličastno mesto – vaša ustvarjalnost nima meja! Uživajte v sestavljanju raznolikih impozantnih zgradb s tem čudovitim setom zares edinstvenih kock proizvajalca Haba.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 305456
  • Znamka: Haba
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev+
  • Set vključuje 28 različnih lesenih kock
  • Material: bukov les s PEFC-certifikatom, premazan z naravnim lakom na vodni osnovi, brez topil
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Haba:

  Haba je leta 1938 ustanovljeno družinsko podjetje, ki je danes prisotno po vsem svetu in sodi med najbolj poznane proizvajalce igrač, ki slovijo po kakovostnih in trpežnih lesenih izdelkih. Korenine podjetja segajo globoko v nemško zemljo, tako kot drevesa, ki jih spremenijo v proge, kocke, figurice in vsestranske igrače za malčke in otroke. Za svoje izdelke uporabljajo bukov, brezov, javorjev in lipov les, trajnostno pridobljen iz lokalnih gozdov, zato imajo vsi izdelki HABA certifikat PEFC. Poleg lesenih igrač ponujajo tudi široko izbiro punčk in inovativnih družabnih iger, oblikovalci vsako leto razvijejo okrog 500 novih igrač. Njihova filozofija je zelo preprosta in se kaže v vseh igračah: verjamejo, da so otroci najpomembnejša stvar v življenju in da lahko prihodnost oblikujemo samo skozi njih. Pomemben steber Haba filozofije pa je tudi okoljska odgovornost in varnost, zato ne preseneča, da vsi njihovi izdelki ustrezajo ali celo presegajo mednarodne standarde, tudi EN71.

  Morda vam bo prav tako všeč…