Nienhuis: 3 ovce– sestavljanka za malčke

19.30

Ta lesena sestavljanka z realistično fotografijo treh različnih ovc je odličen dodatek za vsako Montessori polico. Pri malčkih spodbuja koordinacijo roka – oko in finomotorične spretnosti ter zgodnji jezikovni razvoj.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: 044620
  • Znamka: Heutink / Nienhuis
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 2+
  • Material: les
  • Mere: cca. 29 x 12,5 cm
  • AMI-certificiran pedagoški material
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Splošno opozorilo: Montessori materiali niso igrače, ampak izobraževalni, pedagoški materiali. Zasnovani so za uporabo pod nadzorom strokovno usposobljene odrasle osebe v šolskem okolju. Da boste izdelke uporabljali pravilno in  varno, jih vedno uporabljajte pod nadzorom (ne zgolj pri otrocih, mlajših od priporočene starosti, a predvsem pri njih). Nekateri Montessori materiali in pripomočki lahko vsebujejo majhne, dele, ki jih otroci lahko pogoltnejo, ali ostre, špičaste in druge nevarne dele, ki lahko ob nepravilni uporabi povzročijo škodo ali poškodbo.

 O Heutink International:

Heutink že več kot stoletje v izobraževalne pripomočke vnaša rokodelstvo in kakovost. Podjetje izdeluje vrhunske izdelke za vrtce in osnovne šole, ki so usmerjeni v praktično učenje. Skupaj z ekipo pedagoških strokovnjakov podjetje Heutink razvija tradicionalne in inovativne izdelke, s katerimi na podlagi mednarodno potrjenega kurikuluma in učnih ciljev podpira otrokov iz igre izhajajoč razvoj. Nizozemsko družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1911, danes pa je na čelu Heutink Group, multinacionalnega podjetja za distribucijo in proizvodnjo, že tretja generacija. Izdelke proizvajajo v lastnih tovarnah na Nizozemskem, Šrilanki in na Kitajskem, pri čemer zagovarjajo kakovostno rokodelstvo, trajnost in okoljsko in družbeno odgovornost. Produkti so izdelani in trajnostnih surovin, kot je les iz evropskih gozdov ali črnila in barve na vodni osnovi, in ustrezajo zahtevam številnih strogih varnostnih regulativ, vključno z EN71 in ASTM. Izdelki so narejeni tako, da lahko vzdržijo več let uporabe v vrtcih in šolah.

Pod dežnik skupine Heutink spadajo tudi znamke, ki jim zaupajo izobraževalne ustanove vsepovsod po svetu, kot so na primer Educo, Jegro ali Nienhuis Montessori. Skupina tudi skrbi za distribucijo GAM Montessori pripomočkov, ki je – poleg njihove lastne znamke Nienhuis – eno od dveh evropskih podjetij, katerih izdelki sledijo načrtu Association Montessori Internationale (AMI) in so potrjeni z njihove strani.

O Nienhuis:

Leta 2007 je Heutink Group kupilo podjetje Nienhuis Montessori, ki ga je leta 1929 ustanovil Albert Nienhuis. Podjetje je že takrat Maria Montessori (AMI) osebno izbrala in pooblastila za izdelavo njenih pripomočkov in opreme. Nienhuis Montessori je že desetletja uradno potrjen s strani Association Montessori Internationale (AMI), vse do danes. Je vodilna svetovna blagovna znamka, ko gre za Montessori materiale in materiale, ki se najpogosteje uporabljajo v Montessori ustanovah. Ti izpolnjujejo značilnosti in potrebe “metode Montessori” in v konkretni obliki ohranjajo stremljenje k odličnosti, ki je temelj Montessori pedagogike. Izdelki Nienhuis so tako privlačni in tako dovršeno izdelani, da otroci v njih najdejo nepremagljivo privlačnost – otroka premamijo, da si želi delati.