O&C: H2Origami Želva

15.50

Ta igriva origami želva je zasnovana tako, da pomirja boleče dlesni, z njo pa je kopanje še bolj zabavno. Narejena je iz naravnega kavčuka, zato je meheka, enostavna za držanje in zagotavlja najmlajšim bogate senzorične izkušnje. In najboljša stvar je, da je oblikovana brez lukenj – konec glavobolov zaradi bakterij ali plesni!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: OC9224
  • Znamka: Oli & Carol (kolekcija H2Origami)
  • Priporočena starost: 0+
  • Mere: 10 x 10,5 cm
  • Material: naravna guma (lateks)
  • Vzdrževanje: Pred prvo uporabo vam svetujemo, da igračo očistite. Igračo preprosto obrišite z vlažno krpo, vendar je ne sterilizirajte. Igrače ni priporočljivo pustiti na neposrednem stiku s sončno svetlobo ali umetno svetlobo za daljše obdobje, saj lahko barva zbledi. Igrača mora biti shranjena na suhem mestu.

Oli & Carol igrače so oblikovane v Barceloni ter izdelane v Maroku. Vsi njihovi izdelki so certificirani z EN71, ASTM in Reach certifikati. Izdelki so ročno narejeni in ročno poslikani, kar posledično pomeni, da so majhne pomanjkljivosti in nedoslednosti popolnoma normalne.

Nekaj o Oli & Carol:

Oli & Carol, mlado špansko podjetje, izdeluje čudovite 100% naravne gumijaste otroške igrače, ki zagotavljajo najmlajšim bogate senzorične izkušnje. Njihovi izdelki so ročno izdelani iz drevesa kavčukovca. Igrače so narejene brez lukenj, zaradi česar so popolnoma higienične in primerne za grizenje in igranje med kopanjem. So ročno poslikane z barvami za prehrano in so brez PVC, BPA, ftalata in nitrozamina, zato so tudi netoksične in popolnoma varne za vašega otroka.

Izdelki H2Origami so najnovejši dodatek k zbirki podjetja – poklon oceanom in morskim živalim. Te naravne gumijaste igrače v obliki morskih živali so namenjene pomirjanju otroških dlesni ter bolj zabavnemu kopanju, hkrati pa povečujejo ozaveščenost tako malih kot odraslih o aktualnem vprašanju – prihodnosti oceanov. Z vsakim nakupom izdelka H2Origami donirate 10 centov organizaciji Oceana Organization. Več o Oli & Carol si lahko preberete tukaj ali si ogledate celotno paleto njihovih izdelkov v naši trgovini.