Plan Toys: Velik lesen boben

59.99

Čudovit lesen boben je dovolj velik, da lahko na njem tudi sedimo. Vzpnite se na vrh in začnite s hitrim ritmom, medtem ko drugi plešejo okoli vas! Združite ga z drugimi glasbili in oblikujte svoj mali družinski bend!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 6424
  • Znamka: Plan Toys
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3+
  • Inštrument je izdelan iz lesa kavčukovca in meri približno 23.1 x 17.4 x 27.5 cm.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Plan Toys so po načelih etične proizvodnje izdelani na Tajskem. Narejeni so iz lesa kavčukovca, neformaldehidnega lepila, ki ga izdelujejo sami, organskih pigmentov ter barv na vodni osnovi. Poleg lesa s FSC certifikatom pri izdelavi igrač uporabljajo tudi »Planwood« – izjemen ekološki material iz stisnjene žagovine, ki ga prav tako izdelujejo v svoji tovarni. Vsi izdelki so pakirani v reciklirani in okolju prijazni embalaži, vse igrače pa so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71).

O proizvajalcu PlanToys:

Plan Toys je odličen primer, kako lahko podjetje na trajnosten in okolju prijazen način proizvaja raznolike in resnično dragocene igrače tudi v večjih proizvodnih količinah. Vsak produkt je izdelan z dobro premišljenim namenom in zasnovan s poglobljenim znanjem in razumevanjem otrokovega razvoja. Pri Plan Toys najdemo pestro izbiro Montessori prijaznih materialov, poleg tega pa tudi bogato ponudbo igrač, ki otrokom ponujajo dragocene izkušnje odprte in domišljijske igre. Preprosti in očarljivi izdelki, izdelani z mislijo na varnost, so neverjetno kakovostni. Preberite več o znamki Plan Toys ali preverite celotno paleto izdelkov Plan Toys v naši trgovini.

Morda vam bo prav tako všeč…

Zvončki
5.00