Pojga: Lisica

11.00

Ta mala figurica Pojga je pripravljena, da ti razkrije skrivnosti svojega gozda! Lesena figura z volneno kapo in repom je resnično edinstvena in čudovit dodatek k vsaki igri sveta v malem ali pripovedovanja zgodb.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla:030901
  • Znamka:Pojga
  • Priporočljiva starost: 3+
  • Mere: približno 10 cm višine
  • Material: javorjev les in nesnemljiva rep in kapa iz volnene preje
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igrače vedno obrišete z vlažno krpo. Lesa ne izpostavljate preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo.

Lesene figurice in igrače Pojga so oblikovane in narejene v Transilvaniji in ustrezajo Evropski direktivi za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno izdelani iz lesa in volne, zato se lahko med sabo nekoliko razlikujejo ali imajo celo različne vzorce, kar priča o njihovem naravnem izvoru, les ima namreč različne strukture in barve.

O proizvajalcu Pojga: 

Znamko Pojga (izgovori se “požga”) smo odkrili šele pred kratkim, a je hitro postala eden od favoritov v našem domu. Ne le zato, ker so figurice ročno narejene v Transilvaniji, kjer imamo tudi sami družinske korenine, pač pa tudi zato, ker so enkratne! Lahko nam rečete, da smo romantiki, a te igrače imajo dušo! Pojge (ali Volnački, kot smo jih poimenovali) so v domači igralnici hitro prevzeli glavno vlogo in se vključili v večino naših iger in zgodb. Podobno kot Grapat Nins®! Vse igrače Pojga nosijo s seboj sledove ročne obrti: niti dva izdelka nimata popolnoma enakih podrobnosti, kar še dodatno pripomore k občutku edinstvenosti in nenadomestljivosti. Za delavnico Pojga je značilno, da različne vrste lesa prepleta s toplino volne in blaga, njihove preproste, z Waldorfsko pedagogiko navdahnjene igrače pa otroke in odrasle vabijo, da manjkajoče detajle dopolnijo s svojo domišljijo.