Pojga: Travniški avto (naraven / moder)

12.00

Ste pripravljeni zaviti s ceste na teren, kjer boste s tem travniškim avtom in njegovim voznikom raziskovali čudesa zelenih poljan? Edinstven lesen avtomobil in prikupna figurica proizvajalca Pojga lahko postaneta najljubša igrača vsakega otroka! Popolna kombinacija za ure in ure domišljijske igre!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 020101
  • Znamka: Pojga
  • Priporočljiva starost: 3+
  • Mere: približno 6 x 7 x 10 cm
  • Vključuje snemljivo figurico z nesnemljivo modro kapo iz volnene preje (dejanska barva kape se lahko rahlo razlikuje).
  • Material: naravni javorjev les obdelan z mešanico naravnih olj
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igrače vedno obrišete z vlažno krpo. Lesa ne izpostavljate preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo.

Lesene figurice in igrače Pojga so oblikovane in narejene v Transilvaniji in ustrezajo Evropski direktivi za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno izdelani iz lesa in volne, zato se lahko med sabo nekoliko razlikujejo ali imajo celo različne vzorce, kar priča o njihovem naravnem izvoru, les ima namreč različne strukture in barve.

O proizvajalcu Pojga: 

Znamko Pojga (izgovori se “požga”) smo odkrili šele pred kratkim, a je hitro postala eden od favoritov v našem domu. Ne le zato, ker so figurice ročno narejene v Transilvaniji, kjer imamo tudi sami družinske korenine, pač pa tudi zato, ker so enkratne! Lahko nam rečete, da smo romantiki, a te igrače imajo dušo! Pojge (ali Volnački, kot smo jih poimenovali) so v domači igralnici hitro prevzeli glavno vlogo in se vključili v večino naših iger in zgodb. Podobno kot Grapat Nins®! Vse igrače Pojga nosijo s seboj sledove ročne obrti: niti dva izdelka nimata popolnoma enakih podrobnosti, kar še dodatno pripomore k občutku edinstvenosti in nenadomestljivosti. Za delavnico Pojga je značilno, da različne vrste lesa prepleta s toplino volne in blaga, njihove preproste, z Waldorfsko pedagogiko navdahnjene igrače pa otroke in odrasle vabijo, da manjkajoče detajle dopolnijo s svojo domišljijo.