Sarah’s Silk: Mavrični svilen trak

19.20

Lesena palica z bleščečimi svilenimi trakovi, ki jih dopolnjujejo okrasne lesene perlice. Zabavali se boste ob plapolanju v vetru, pisanju črk po zraku, ob namišljenem ribolovu, plesu in veliko drugih aktivnostih!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: 82041
  • Znamka: Sarah’s Silk v sodelovanju z Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca (zaradi varnosti): 3+, zaradi velikosti pa je izdelek primernejši za otroke od 5. leta dalje
  • Pozor! Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od priporočene starosti!
  • Mere: dolžina cca. 275 cm
  • Sestavine: lesena palica in 100% kitajska svila (naravna in trajnostna; in nestrupene, okolju prijazne barve).
  • Nega: svilene rutke previdno operite na roke, saj niso primerne za pranje v pralnem stroju.

 O Sarah’s Silk:

Sarah’s Silk je ameriško družinsko podjetje, ki se že več kot 25 let specializira za naravne igrače po vzoru Waldorfske pedagogike. V Sarah’s Silk verjamejo v čarobnost ustvarjalne igre! Svilene rutke so narejene iz naravnih vlaken, ki stimulirajo otrokovo domišljijo in zajamejo magično dušo, ki živi v najmlajših. Za svoje izdelke uporabljajo 100% kitajsko svilo, ki je naravno vlakno in obnovljiv vir. Živahne barve so nestrupene in okolju prijazne, brez vsebnosti težkih kovin. V Evropo svoje čudovite izdelke prinašajo v sodelovanju s proizvajalcem Grimm’s.

O Grimm’s:

Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča možnosti igranja kolikor se le da odprte, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš začetni izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.