Sarah’s Silk: Obojestranska krona (zvezdno nebo)

27,90

Sarah’s Silk obojestranske krone so sijoče, lepe in se udobno prilegajo! Elastično hrbtišče jim omogoča, da se raztegnejo, da ustrezajo večini velikosti glave. So ročno poslikane na svetlečo teksturirano žakard svilo v naših čudovitih barvah. Otroci bodo radi vključevali krone v vsakodnevno oblačenje in domiselno igro, poleg tega pa so popolne za rojstne dneve in druga praznovanja, po Waldorf navdihu!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: SS3059
  • Znamka: Sarah’s Silk
  • Mere: 53 cm obsega. Krone imajo elastično hrbtno stran in se raztegujejo, da se lahko prilegajo večini otrok 3 + pa vse do odraslih.
  • Izdelana iz svetleče teksturirane žakardne svile, ročno poslikana in sitotiskana z naravi-prijaznimi barvili.
  • Nega: previdno operite na roke s hladno milnato vodo, potem pa obesite za sušenje (brez prepogibanja ali zvijanja). Ne uporabljajte odstranjevalca madežev ali drugih močnih kemikalij. Likajte pri nizkih temperaturah, da obnovite njen sijaj.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca (zaradi varnosti): 3+
  • Pozor! Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od priporočene starosti!
  • Testirano po strogih varnostnih standardih v ZDA in EU.

   O Sarah’s Silk:

  Sarah’s Silk je ameriško družinsko podjetje, ki se že več kot 25 let specializira za naravne igrače po vzoru Waldorfske pedagogike. V Sarah’s Silk verjamejo v čarobnost ustvarjalne igre, igrače pa so že desetletja stalnica waldorfskih vrtcev in igralnic! Za svoje izdelke uporabljajo 100% kitajsko svilo, obarvano z živahnimi in okolju-prijaznimi barvami. Nežna do mati Zemlje, je svila naravno vlakno, ki se zlahka razgradi in se vrne v zemljo, jo napolni in nahrani. Sarah’s Silk igrače spodbujajo otroško domišljijo in ujamejo čarobno dušo, ki živi v njih. Ponujajo neskončne možnosti odprtega tipa: popolne so za igro oblačenja ali igro vlog, igro malega sveta ali za samoizražanje, kot je ples. Svilene rutke so naravno lahke in prozorne, premikajo se in letijo na veličasten način. Sarah’s Silk veganom prijazna alternativa so tudi bombažna igralna oblačila.

  Morda vam bo prav tako všeč…