Sarah’s Silk: Svilena rutka Voda (Earth Collection)

32.90

Svilene rutke so ena najbolj vsestranskih odprtih igrač. Otroci lahko z njimi zgradijo trdnjave, uporabijo jih lahko kot polja za male lesene živali, kot morje za svoje jadrnice ali kot taborni ogenj. Vanje lahko zavijejo svoje punčke ali pa iz rutk zvežejo nosilke in nahrbtnike zanje. Ali pa se preprosto sami zavijejo vanje in se potopijo v igro vlog. Fizično aktivni otroci bodo uživali v gibalnih aktivnostih, ko bodo rutke uporabili za žongliranje ali kot šal za ples. Rutke so hkrati čudovit dodatek na mizah z naravno dekoracijo, lahko pa jih uporabljamo tudi za zavijanje daril – znova in znova.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: 85053
  • Znamka: Sarah’s Silk 
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3+
  • Pozor! Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od priporočene starosti!
  • Mere: cca. 87 x 87 cm
  • Sestavine: 100% kitajska svila, naravna in trajnostna, ter nestrupene, okolju prijazne barve.
  • Nega: svilene rutke previdno operite na roke, saj niso primerne za pranje v pralnem stroju.

 O Sarah’s Silk:

Sarah’s Silk je ameriško družinsko podjetje, ki se že več kot 25 let specializira za naravne igrače po vzoru Waldorfske pedagogike. V Sarah’s Silk verjamejo v čarobnost ustvarjalne igre! Svilene rutke so narejene iz naravnih vlaken, ki stimulirajo otrokovo domišljijo in zajamejo magično dušo, ki živi v najmlajših. Za svoje izdelke uporabljajo 100% kitajsko svilo, ki je naravno vlakno in obnovljiv vir. Živahne barve so nestrupene in okolju prijazne, brez vsebnosti težkih kovin. V Evropo svoje čudovite izdelke prinašajo v sodelovanju s proizvajalcem Grimm’s.

O Grimm’s:

Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča možnosti igranja kolikor se le da odprte, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš začetni izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.