Wee Gallery: Organska senzorična žoga (džungla listi)

22,50

Ta senzorična žogica s prevleko iz organskega bombaža je zasnovana tako, da razveseli razvijajoče se čute vašega otroka. Značilna visokokontrastna ročno poslikana Wee Gallery grafika vizualno pritegne otrokovo pozornost, medtem ko njene teksture in ropotuljica zagotavljajo taktilno in slušno stimulacijo.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: WG2043
  • Znamka: Wee Gallery
  • Mere: cca. 10,2 cm premera
  • Material: Prevleka je iz organskega bombaža z GOTS-certifikatom, polnilo je Oeko-Tex poliester.

  Izdelek je oblikovan v ZDA (ročne ilustracije), natisnjen pa na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost.

  O Wee Gallery: 

  Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki. Preberite več o Wee Gallery ali preverite celoten nabor njihovih izdelkov v naši trgovini.