WG: Babuške (Gozd)

39.95

Sodobna preobleka klasičnih babušk ali matrjošk bo razveseljevala tako otroke kot njihove starše, ki jim je pomemben dizajn. Je čudovito minimalistična, a hkrati vključujoča igrača, ki otrokom pomaga izpiliti vidno in prostorsko zaznavanje, s tem, ko igračo držijo v rokah, odložijo, jo razstavijo in nato živali spet zložijo skupaj, pa tudi njihov prijem. Ta komplet 3 babušk predstavlja gozdne živali: sovo, jelena in zajčka.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: WG2004
  • Znamka: Wee Gallery
  • Set vključuje 3 babuške eno v drugi, zapakiran je v leseno škatlo.
  • Mere: škatla meri cca. 12,7 x 7,5 x 7,5 cm.
  • Material: ročno izrezan lipov les
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3+
  • Pozor: Set vsebuje majhne delce, ki predstavljajo nevarnost zadušitve, zato igrača ni primerna za otroke do 3. leta starosti!

Izdelek je oblikovan v ZDA (ročne ilustracije), natisnjen pa na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost.

O Wee Gallery: 

Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki. Preberite več o Wee Gallery ali preverite celoten nabor njihovih izdelkov v naši trgovini.

 

Mali medvedek priporoča:

Na igranje z babuškami pri babici in dedku imamo vsi lepe spomine, vendar pa si sploh nisva predstavljali, kako krasna otroška igrača je to lahko, dokler je ni dobil najin sin. Vedno znova se vrača k njej in v nedogled razstavlja figurice ter jih nato spet sestavlja. Všeč nam je tudi moderen izgled teh figuric, saj čudovito popestrijo otroško sobico, ko se z njimi ne igramo.