WG: Organska odejica iz muslina (Zajčki)

23.50

Čeprav smo specializirani predvsem za igrače, se nismo mogli upreti tej prikupni črno-beli odejici iz muslina s čudovitimi zajčki. Verjamemo, da si novorojenčki v prvih mesecih zaslužijo stik samo z najboljšimi in najbolj čistimi materiali – kot je tudi ta organska tkanina! Bombaž bo nežen do dojenčkove kože, igrive črno-bele ilustracaije pa bodo pritegnile njegovo pozornost. Tkanina je dovolj velika, da jo lahko uporabljate kot lahko poletno pregrinjalo, odejico za v voziček ali kot mehko brisačo. Ko otroci zrastejo, pa se lahko z njo igrajo: postane lahko odeja za punčke, mini šotor ali kostum!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: WG897
  • Znamka: Wee Gallery
  • Velikost: cca. 122 x 122 cm
  • Vzorec: zajčki
  • Material: 100% GOTS-certificiran organski bombaž. To pomeni, da ni dodanih kemičnih mehčalcev, zato material postane super mehak šele po nekaj pranjih.
  • Nega: operite v pralnem stroju skupaj s podobnimi barvami, posušite na nizki temperaturi.

Izdelek je oblikovan v ZDA (ročne ilustracije), natisnjen pa na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost.

O Wee Gallery: 

Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki. Preberite več o Wee Gallery ali preverite celoten nabor njihovih izdelkov v naši trgovini.