WG: Organska odejica Medvedek

21.50

Ljubka medvedja odejica proizvajalca Wee Gallery je narejena iz najmehkejšega bombaža, zato bo zagotovo pomirila in potolažila vašega dojenčka, na vsakodnevnih dogodivščinah pa bo lahko njegov zvesti spremljevalec!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: WG8072
  • Znamka: Wee Gallery
  • Velikost: cca. 40 x 40 cm
  • Material in nega: Zunanja plast je iz 100% organskega bombaža, polnilo pa je Oexo-Textt polifil.

Izdelek je oblikovan v ZDA (ročne ilustracije), natisnjen pa na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost.

O Wee Gallery: 

Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki. Preberite več o Wee Gallery ali preverite celoten nabor njihovih izdelkov v naši trgovini.