WG: Slikovne kartice (ocean)

13.80

Dojenčke naravno privlačijo močno kontrastne črno-bele slike, zato jih bodo slikovne kartice proizvajalca Wee Gallery že zelo zgodaj zaposlile in zabavale. Ta 6-delni gozdni komplet sestavljajo rak, riba, hobotnica, morski konjiček, želva in kit v Wee Gallery značilnih igrivih ilustracijah. Sličice so natisnjene na robustne in vzdržljive ploščice s FSC-certifikatom, zato bodo kartice zlahka kos otrokovim prvim raziskovalnim podvigom. Če jih uokvirimo, pa so lahko tudi čudovita popestritev dekoracije v otroški sobi. Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: WG115
  • Znamka: Wee Gallery
  • Set sestavlja 6 kartic, vsaka meri cca. 12,7 x 17,8 cm
  • Material: Kartice so narejene iz robustnih deščic s FSC-certifikatom, potiskane z eko sojinim črnilom, za večjo varnost pa imajo zaobljene robove.

Izdelek je oblikovan v ZDA (ročne ilustracije), natisnjen pa na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost. O Wee Gallery:  Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki. Preberite več o Wee Gallery ali preverite celoten nabor njihovih izdelkov v naši trgovini.