WS: Velike naravne kocke v podstavku (63 kosov, XL)

61.00

Kocke so najbolj klasična in vsestranska igrača, ki ne sme manjkati v nobeni otroški sobi. Ta 63-delni set z večjimi kockami, primernimi za male rokice, daje občutek, kot da je že od nekdaj del družinske dediščine, zato je še posebej čudovit primerek. Vsaka kocka je edinstvena, zato iskri otroško domišljijo in spodbuja ustvarjalnost, poleg tega pa pomaga izostriti čute.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: WS05
  • Znamka: Wooden Story
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 1+
  • Mere: Velikost podstavka je cca. 34,4  x 21,7  x 7,5 cm. Največja kocka je velika cca. 10,5  x 3,5  x 3 cm, najmanjša pa 3,5  x 5  x 1,2 cm.
  • Set je sestavljen iz 63 kock XL-velikosti v podstavku iz čvrstega lesa, zapakiran pa je v kartonasto škatlo.
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Wooden Story so naravni izdelki najvišje kakovosti, rokodelsko narejeni in z eko certifikatom. Izdelani so iz skrbno izbranega lesa s FSC-certifikatom in ne vsebujejo nobenih škodljivih kemikalij. Vsak kos ima edinstven odtenek ali barvo – ima svojo značilno leseno zgodbo , ki se lahko s časom celo razvije. Igrače so zbrušene do potankosti, so mehke na otip in premazane s čebeljim voskom in botaničnimi olji. Vsi kosi v barvni liniji so pobarvani s 100% naravnimi, eko-certificianimi barvami. Zaradi naravnega premaza se lahko ob rednem stiku z vodo ali slino barva obrabi ali pušča madeže. Lahko ste prepričani, da so kljub temu igrače popolnoma neškodljive in varne. Vsi izdelki Wooden Toys so skladni z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71), zapakirani pa so v čudovite kartonaste škatle ali platnene vrečke, ki so zasnovane za ponovno uporabo ali enostavno recikliranje.

O Wooden Story:

Wooden Story je družinska delavnica v slikovitem poljskem gorovju Beskidy, ki les obdeluje že tri generacije. Specializirali so se za izdelavo unikatnega pohištva in brezčasnih otroških igrač, ki postanejo del družinske dediščine. Pri njihovem delu ne občudujemo le trajnostnega in okoljsko zavednega odnosa, pač pa tudi resnično ljubezen do lesa, ki seva iz čisto vsakega izdelka, ki pride iz njihove delavnice. Vsak izdelek je unikaten, to pa sprejema in ohranja posamične značilnosti in zgodbo lesa (od tu tudi ime Wooden Story – Zgodba lesa) ne le za naše otroke, pač pa tudi za naslednje generacije. Njihove lesene igrače pomagajo izboljšati čute; so mehke na otip, z naravnimi barvami pritegnejo našo pozornost in nam hitro padejo v oči, dišijo po lesu… no, malce pa tudi po nostalgiji čudovitega otroštva! Preverite celoten nabor izdelkov Wooden Toys tukaj.