WS: Vintage set za kegljanje (naravni)

57.00

Otroci, podobno kot vi sami, kegljajo že stoletja. Kaj je pri tem tako zanimivega? Igra trenira gibčnost, razvija čut za natančnost, zagotavlja viteško rivalstvo in obljublja dobro preživet čas s prijatelji. Vse, kar potrebujete, je najti primerno mesto. Lahko je kjer koli, v sobi, na terasi ali na dvorišču. Kdo bo podrl največ kegljev? Kako izboljšati rezultat? Lahko to zadenem? Ta vprašanja vas bodo preganjala, ko vas bo igra prevzela. Zdaj pa se igrajte, dokler ne bodo vaša lička rdeča, srce pa veselo.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: WS81
  • Znamka: Wooden Story
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 1+
  • Set vključuje 10 kegljev (cca. ,8 x 4,8 x 22,5 cm) in 2 krogli za kegljanje. Dobite ga v priročni vrečki, ki jo lahko uporabite kot nahrbtnik.
  • Material: les.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Wooden Story so naravni izdelki najvišje kakovosti, rokodelsko narejeni in z eko certifikatom. Izdelani so iz skrbno izbranega lesa s FSC-certifikatom in ne vsebujejo nobenih škodljivih kemikalij. Vsak kos ima edinstven odtenek ali barvo – ima svojo značilno leseno zgodbo , ki se lahko s časom celo razvije. Igrače so zbrušene do potankosti, so mehke na otip in premazane s čebeljim voskom in botaničnimi olji. Vsi kosi v barvni liniji so pobarvani s 100% naravnimi, eko-certificianimi barvami. Zaradi naravnega premaza se lahko ob rednem stiku z vodo ali slino barva obrabi ali pušča madeže. Lahko ste prepričani, da so kljub temu igrače popolnoma neškodljive in varne. Vsi izdelki Wooden Toys so skladni z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71), zapakirani pa so v čudovite kartonaste škatle ali platnene vrečke, ki so zasnovane za ponovno uporabo ali enostavno recikliranje.

O Wooden Story:

Wooden Story je družinska delavnica v slikovitem poljskem gorovju Beskidy, ki les obdeluje že tri generacije. Specializirali so se za izdelavo unikatnega pohištva in brezčasnih otroških igrač, ki postanejo del družinske dediščine. Pri njihovem delu ne občudujemo le trajnostnega in okoljsko zavednega odnosa, pač pa tudi resnično ljubezen do lesa, ki seva iz čisto vsakega izdelka, ki pride iz njihove delavnice. Vsak izdelek je unikaten, to pa sprejema in ohranja posamične značilnosti in zgodbo lesa (od tu tudi ime Wooden Story – Zgodba lesa) ne le za naše otroke, pač pa tudi za naslednje generacije. Njihove lesene igrače pomagajo izboljšati čute; so mehke na otip, z naravnimi barvami pritegnejo našo pozornost in nam hitro padejo v oči, dišijo po lesu… no, malce pa tudi po nostalgiji čudovitega otroštva! Preverite celoten nabor izdelkov Wooden Toys tukaj.