Barion Pixel

Vsaka druga sreda v mesecu je na vilinskem koledarju čaroben dan, dan prijaznosti. Škratki in vile naše Smaragdne doline se na ta dan presenetijo z darili, nekaj presenečenj pa pustijo tudi nam, ljudem: mavrico na nebu, slastno torto, ki jo prinese soseda ali nasmeh na prodajalkinem obrazu. Tako delijo kančke ljubezni in pomagajo, da svet ostane prijaznejši!

Čarobni ljudje v naši trgovinici z igračami so se odločili, da bodo odslej nekaj presenečenj pustili tudi vam! Če se zjutraj, vsako drugo sredo v mesecu, ustavite pri njih, boste našle 6 pravih sladkih kupončkov, ki vam bodo prinesli bleščeč popust na nekatere vaše najljubše igrače ali pa še eno bleščeče presenečenje! Vendar bodite previdne, ti čarobni kuponi so omejeni na uporabo le za nekaj srečnic. Delovali bodo le tolikokrat, kot je na njih napisano! Torej, tista, ki prva pride, prva melje in prva se igra!

Upamo, da vam jih uspe ujeti in, da vam bodo polepšali dan! Sicer pa se lahko danes le nasmehnite neznancu ali pustite kakšno prijazno sporočilo v kavarni ali v knjigi v knjižnici – bodite tudi ve prijazne vile!

PS: Naslednji mesečni kupončki bodo dostopni 14. junija – naštimajte si škratkove opomnike v svojih koledarjih, ker vas čaka še več prijetnih presenečenj!

Ker se Prijazna sreda ne vrti le okoli popustov, temveč opravljanju prijaznih in igrivih dejanj za druge, vam puščamo tukaj en majhen izziv prijaznosti za ta mesec, ki vam lahko služi, kot navdih.

BODIMO PRIJAZNI DO ČEBELIC! 20. Maj je svetovni dan čebel, zato proslavimo skupaj te neverjetne opraševalce tako, da bomo še posebej prijazni do njih in si vzemimo nekaj časa z otroki, da spoznamo njihov pomen in kako jih lahko pomagamo zaščititi. Ta mesec te vabimo, da čebelicam posadiš nekaj rožic na svojem vrtu, v lončku na balkonu ali pa morda semena posuješ kar na drobne zelene površine svojega domačega mesta. Lahko tudi obiščeš lokalnega čebelarja, da se seznaniš z njegovim delom in ga podpreš! To je tudi fantastična izkušnja za otroke, da se jih poveže z naravo! ❤

Dobro je vedeti: uporabite kode pri oddaji naročila ali kliknite na kupone po dodajanju artiklov v košarico! Kode so uporabne le do naslednjega meseca in veljajo do omejitve porabe in/ali razpoložljivosti zalog. Ena stranka lahko izkoristi samo en kupon (ker imamo radi pošteno igro!), prav tako ne moremo združevati ločeno oddanih naročil. Na izbrane artikle ni možno koriščenje drugih popustov. Kot običajno, veljajo naši splošni pogoji.