Barion Pixel

Vsaka druga sreda v mesecu je na vilinskem koledarju čaroben dan, dan prijaznosti. Škratki in vile naše Smaragdne doline se na ta dan presenetijo z darili, nekaj presenečenj pa pustijo tudi nam, ljudem: mavrico na nebu, slastno torto, ki jo prinese soseda ali nasmeh na prodajalkinem obrazu. Tako delijo kančke ljubezni in pomagajo, da svet ostane prijaznejši!

Čarobni ljudje v naši trgovinici z igračami so se odločili, da bodo odslej nekaj presenečenj pustili tudi vam! Če se zjutraj, vsako drugo sredo v mesecu, ustavite pri njih, boste našle pravih sladkih kupončkov, ki vam bodo prinesli bleščeč popust na nekatere vaše najljubše igrače ali pa še eno bleščeče presenečenje! Vendar bodite previdne, ti čarobni kuponi so omejeni na uporabo le za nekaj srečnic. Delovali bodo le tolikokrat, kot je na njih napisano! Torej, tista, ki prva pride, prva melje in prva se igra!

Upamo, da vam jih uspe ujeti in, da vam bodo polepšali dan! Sicer pa se lahko danes le nasmehnite neznancu ali pustite kakšno prijazno sporočilo v kavarni ali v knjigi v knjižnici – bodite tudi ve prijazne vile!

Medtem ko smo bili obdarjeni z dolgim in sončnim jesenskim časom, pa se sedaj, tam zunaj, počasi že sivi. In prav zato moramo začeti raznašati naokoli svoje barve. Da bi v vaše življenje vnesli nekaj igrivosti, ta mesec ponujamo neverjetni

50% POPUST
z mesečno kodo na vse
MAXOMORRA IZDELKE
(artikli po polni ceni ter tisti že znižani)

Ker se naši škratki pripravljajo na veliko spremembo v naši trgovinici, je to naša zadnja Mavrična sreda v tem letu – prav zato pa smo temu kuponu tokrat pustili neomejeno uporabo! Kupon velja do 22. novembra, zato ga ne zamudite! ❤

Ponudba velja za vse Maxomorra artikle (vključeno z že znižanimi artikli) do 22. novembra 23:59 CET. Koda kupona (»MAX«) mora biti uporabljena pred oddajo naročila, da je popust prištet zraven. Ne more biti uporabljena skupaj z drugimi promocijami. Veljajo splošna pravila poslovanja.

 

Dobro je vedeti: uporabite kode pri oddaji naročila ali kliknite na kupone po dodajanju artiklov v košarico! Kode so uporabne le do naslednjega meseca in veljajo do omejitve porabe in/ali razpoložljivosti zalog. Ena stranka lahko izkoristi samo en kupon (ker imamo radi pošteno igro!), prav tako ne moremo združevati ločeno oddanih naročil. Na izbrane artikle ni možno koriščenje drugih popustov. Kot običajno, veljajo naši splošni pogoji.