Partnerji in Izdelki

Pri Malih nog naokrog želimo ponuditi izdelke, ki resnično obogatijo in obarvajo življenje vsakega otroka; brezčasne in smiselne igrače, kakovostne kreativne materijale in edinstvene, naravne dodatke. Iz lastnih izkušenj vemo, da  starševstvo pomeni nenehno učenje in hitro lahko postanemo preobremenjeni z izbiro, ki nam je danes na voljo. Poleg tega, današnja ponudba ni vedno najboljša za otroke (čeprav proizvajalci igrač porabijo ogromno denarja za oglaševanje, da bi nas prepričali v nasprotno). Zato smo stopili korak nazaj in pri opazovanju svojega sina pri igri spoznali, da manj ter bolj enostvne in naravne stvari, bolj pripomorejo k njegovemu razvoju in dobremu počutju.

Iz tega razloga v naš portfelj vključujemo blagovne znamke, ki smo jih osebno preizkusili in se, tako kot naš otrok, v njih tudi zaljubili. Izdelki, ki so pazljivo izbrani  na podlagi kakovosti, namena in smisla uporabe ter izgleda, so proizvedeni z upoštevanjem etičnih in trajnostnih načel. Vse izdelke, brez izjeme, imamo radi in smo jih izbrali, ker verjamemo, da pripomorejo k bolj naravnemu, zdravemu in bogatejšemu okolju za male radovedne ume. Sodelujemo z vestnimi proizvajalci, ki delijo naše vrednote in ki želijo ponuditi najboljše za naše otroke ter obenem skrbijo za okolje v katerem bodo odraščali. Neprestano se trudimo, da v trgovino dodajamo več blagovnih znamk, ki jih poznamo in jih imamo radi, poleg tega pa smo stalno na preži in sočasno z odraščanjem našega otroka odkrivamo tudi nove.

Med mnogimi izdelki, ki jih imamo radi, vedno označimo naše najljubše in povemo zgodbo, ki stoji za tem določenim izdelkom. Ne spreglejte izdelkov, ki so označeni z značko Izbira Malega Medvedka ali Izbira Mame Medvedke!

Na kratko: skoraj! V trgovini je le nekaj izdelkov, ki niso narejeni iz 100% naravnih materjalov, vendar smo jih vseeno uvrstili v našo ponudbo, ker verjamemo, da izpolnjujejo naše videnje naravne igre (npr. ponujajo bogato in naravno senzorično izkušnjo). Glede materjalov smo vedno odkriti in direktni, skrbimo pa, da so vsi izdelki varni in nestrupeni. Vedno tudi napišemo, zakaj nam je določen izdelek všeč!