Barion Pixel

Skupaj z našim najljubšim družinskim centrom, Gnezdo, bi vas radi povabili na naše mesečne mednarodne Playdate-e v Ljubljani! Želeli smo ustvariti prostor, majhno in prijetno gnezdece, kjer je glavni jezik igra ter kjer se starši in otroci lahko povežete – ne glede na to, ali prihajate iz domačega okolja ali pa ste se v Slovenijo priselili.

Če iščete kraj, kjer:
…lahko preživite krasno popoldne ob igri in s skodelico tople kave v rokah;
…kjer se lahko povežete z domačimi ter mednarodnimi starši in že zgodaj izpostavite svojega otroka mednarodnemu okolju;
…kjer lahko preizkusite barvite naravne igrače ali klepetate o otrokovem razvoju (ali pa o vsakdanjih stvareh v življenju!);

potem ste vabljeni, da se nam pridružite! Seveda pa so vam naša vrata odprta ne glede na razlog, ki ga imate za igro z nami!

29. MAJ, PONEDELJEK
16:00-18:00

PROSTA IGRA & POMLADNA ZGODBA
VEČ INFO NA VOLJO KMALU!

NASLEDNJI DATUMI BODO OBJAVLJENI KMALU!

REZERVACIJE SO ZPRTE – POLNA HIŠA! ZA PRIHAJAJOČE JUNIJSKE DOGODKE V GNEZDU KLIKNI TUKAJ
Gre za odprt dogodek, ampak glede na to, da Gnezdo lahko sprejme le okoli 8-10 družinic na priložnost, vljudno prosimo, da se predčasno prijavite.

Tako vas lahko v primeru odpovedi ali kakršne koli spremembe takoj pokličemo in obvestimo!


Dogodek je popolnoma brezplačen! Prispevki za prigrizke ali stroške čiščenja pa so vedno dobrodošli v našem šparovčku – niso pa obvezni. V primeru kakršnih koli vprašanj nam piši na info@malihnog.com!

KJE?

Družinski center Gnezdo se nahaja v Šiški – Ljubljana. Najdete ga na naslovu Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana. Ugnezden je med dvema stavbama, zraven Pedosana. Okoli se nahaja veliko parkirnih mest (predvsem na zadnji strani), ampak svoj avto lahko pustite tudi kar v Aleja nakupovalnem centru, od koder lahko tudi pripešačite. Več o centru in rednih aktivnostih si lahko preberete tukaj.

UPORABNE INFORMACIJE

Gnezdo je enostavno dostopno tudi z vozički, ki se jih lahko pusti pred vhodom, pod zaščiteno streho. V primeru, da se ne počutite varno puščati vozička zunaj, pa priporočamo, da ga pustite v svojem avtu. Vse stvari lahko odložite na kljuke in stojala v preddverju, čevlje pa vljudno prosimo, da sezujete. Če niste ljubitelji nogavičk, vas čakajo udobni copatki!

Ob prihodu vas povabimo, da si vsi skupaj umijete roke v naši kopalnici. Ta je otroku-prijazna, tako da ponuja tudi možnost menjanja pleničk. Podpiramo tudi dojenje, zato ste dobrodošle, da kadar koli ustrežete potrebam svojega otroka, brez da nas sprašujete ali občutite nelagodnost!

Zavedamo se, da smo vsi odgovorni in skrbni drug do drugega, toda vseeno vas moramo prijazno opomniti: poskrbite, da boste vsi zdravi, tako da bomo odnesli domov le lepe spomine. Če ima vaš otrok kakršne koli simptome ali materinski čut pravi, da se eden izmed otrok slabo počuti, ostanite raje doma in se skupaj pocrkljajte! Našlo se bo še veliko priložnosti, da se bomo skupaj spet igrali. Priporočen čas, ko se po bolezni lahko mirno pridružite naši igri, je običajno 24-48 ur brez vročine.

Ker lahko nekatere delavnice ali dogodki v Gnezdu vključujejo hrano ali prigrizke, nas v primeru alergij o tem obvestite vnaprej. Z navodili bomo poskušali narediti vse potrebne varnostne ukrepe v skladu z svojimi zmožnostmi ali pa vas obvestili, če tega ne bomo zmogli. Prosimo, da poskrbite, da prigrizki ostanejo v prostoru za prigrizke, da bo igralni prostor ostal čist in vabljiv.

Igre in dejavnosti so nenadzorovane, zato pazite na svoje male igrivčke, saj ste med dogodkom odgovorni zanje. Naš prostor in igrače nagovarjajo otroke od 0 do 5 let, dobrodošli pa so od vseh starosti, saj se trudimo pripraviti prostor z mislijo na otroke vseh starosti. Igra med različnimi starostnimi skupinami ima tudi veliko prednosti. To pa tudi pomeni, da odrasle pozivamo, naj nadzorujejo svoje majhne otroke (zaradi varnostnih vprašanj, kot so majhni delci) in večje otroke, ko se igrajo v bližini svojih mlajših prijateljev.

Cenimo, če spoštujete igralno okolje in da spodbujate otroke k spoštljivemu in skrbnemu ravnanju, ne le drug z drugim, temveč tudi z materiali in igračami. Poskusite z njimi ravnati z enako ljubeznijo, kot bi to počeli doma. Pomagajte nam, da bodo kompleti popolni, in poskušajte otroke spodbuditi ali jim pomagati, da jih pospravijo, tako da bo vedno dovolj prostora za nadaljevanje igre. V primeru, da opazite poškodovano igračo, jo odstranite iz igre in o tem obvestite gostitelja, da bo Gnezdo obveščeno. Radi bi vas opozorili, da ste odgovorni tudi za morebitno škodo, ki jo povzročite vi ali vaš malček.

Dragocenosti ne puščajte brez nadzora – Gnezdo je prijeten kraj s srčno skupnostjo in obiskovalci, zato se trudimo zaklepati vrata, kadar koli je to mogoče, da je vse premoženje varno. Vendar ne moremo prevzeti odgovornosti za izgubo, poškodbo ali krajo osebnih predmetov, ko ste v Gnezdu. Neprevzete predmete, ki ostanejo v našem prostoru, hranimo en mesec, nato pa jih lahko podarimo naprej.

Na svojih dogodkih lahko najamemo fotografske storitve ali pa fotografije posnamemo sami. S sodelovanjem na naših dogodkih nam dovolite uporabo teh fotografij za predstavitev dogodka ali našega dela. Vedno si prizadevamo, da na fotografijah otrok ni popolnoma izpostavljen njihov obraz, nikoli v neprijetnih situacijah. Seveda pa spoštujemo tudi vaše želje – če imate kakršne koli pomisleke ali osebne želje, se lahko obrnete na gostitelja v Gnezdu in vašo prošnjo bomo v celoti upoštevali. Prav tako smo veseli, da s prijatelji ali na družabnih omrežjih delite utrinke ali naš(e) dogodek(e). Poskusite pa biti obzirni tudi do sorodnih družin, če jim deljenje morda ni prijetno. Če ste v dvomih, vedno vprašajte za dovoljenje tudi sami!