Barion Pixel

Tako kot pri ostalih stvareh, tudi pri sodelovanju verjamemo v partnerstva, ki se razvijejo organsko in naravno. Najbolj cenimo naše stranke (vas!), ne glede na aktivnost na socialnih omrežjih. Vemo namreč, da ste predane našim izdelkom in zgodbi in ste tiste, ki nam najbolj pomagate rasti. Zato nam je res pomembno, da vam pokažemo, kako zelo vas cenimo – na primer z našim programom zvestobe, s priložnostnimi popusti ali s presenečenji, ko odprete paket.

Neizmerno pa smo hvaležni tudi vsem vam, ki niste bile le zveste stranke v prvih letih naše trgovine, ampak ste na svojih socialnih omrežjih predstavljale našo znamko in širili vrednote, ki jih zagovarjamo. Tako smo dosegli še več krasnih kupcev in dobili nove prijatelje.

Pretekle izkušnje so preoblikovale naš pogled na tovrstna partnerstva in nam dale jasno sliko, kakšnih sodelovanj si želimo v prihodnje. Ker dnevno dobimo veliko povpraševanj – mimogrede, to je za nas velik kompliment – smo se odločili, da vzpostavimo program Ambasadorke igre in skupnosti. Kaj točno imamo v mislih? Tu so najpomembnejše točke:

Ekskluzivni popust za skupnost Ambasadork igre z aktivnimi računi na socialnih omrežjih z vsaj 1500 sledilci  (ali v zameno za uporabno vsebino)

Imaš super oblikovan Instagram ali kakšen drug profil, ki se vrti okrog materinstva, otrok, igre? So ti, tako kot nam, pri srcu naravne igrače in pripomočki? Jih kupuješ, ker so del tvojega življenjskega sloga? So tvoji sledilci pristni, aktivni in sodijo v primerno ciljno skupino? Odlično! Če se poistovetimo s tabo, te z veseljem sprejmemo v našo skupnost ambasadork, kjer nudimo splošni 25% popust za osebno uporabo, ter mesečne popuste in priložnosti za različna sodelovanja in kampanje. V zameno bi si želeli opaziti naše izdelke v tvojih objavah, veseli pa bomo tudi, če nas označiš ali omeniš na pristen, spontan način. Navdušeni smo, da bomo tudi pri tebi črpali navdih – v majhnem ali velikem obsegu!

Vsi pa vemo, da številke niso vse. Zato lahko občasne popuste ponudimo tudi v zameno za krasno in/ali uporabno vsebino, ki jo lahko uporabimo na naših socialnih omrežjih ali pa v marketinške namene – tu imamo v mislih predvsem fotografije, pa tudi posnetke ali objave za naš blog. Na primer, če si fotografinja in bi nam rada poslala nekaj fotografij kupljenih izdelkov, ti v zameno lahko ponudimo enkraten popust v primerljivi vrednosti.

Posamična sodelovanja in skupne nagradne igre

Če odkljukaš večino zgornjih kvadratkov, smo ne glede na to, ali si redna stranka ali ne, odprti za posamična sodelovanja ali kampanje na tvojo pobudo, tudi izven Ambasadorskega programa. V tem primeru, bi z veseljem izvedeli več o tebi in seveda o tvoji ideji in predlogu, ki ga imaš za nas – to je lahko skupna nagradna igra, popust za tvoje sledilce, objava na blogu ali karkoli drugega. Poleg zanimanja za naše izdelke cenimo tudi, če z nami deliš statistiko o svojih sledilcih in njihovo aktivnost na tvojem profilu – če imaš medijske podatke, še toliko bolje – lahko nam jih pošlješ, da tebe in tvojo ponudbo še bolje spoznamo!

Odprti smo tudi za skupne kampanje (ali nagradne igre) z drugimi trgovinami, ki zagovarjajo podobna načela.

Kako se prijaviš?

Se ti vse to sliši fino in si nekaj podobnega že imela v mislih? Super, potem moraš le še izpolniti naš prijavni obrazec. Se že veselimo igranja s tabo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: Kot majhno družinsko podjetje, ki posluje z etično nizkimi maržami, ne bomo mogli ustreči vsem naenkrat, čeprav bi si želeli. Naenkrat lahko imamo le nekaj ambasadorjev. Če v določenem trenutku ne moremo sodelovati s tabo, to ne pomeni, da nam tvoje delo ni všeč – še naprej te bomo aktivno spremljali in se spomnili nate, ko se bo pojavila nova priložnost. Popusti se odobrijo samo za določeno obdobje, za vsak primer posebej, z možnostjo podaljšanja in povišanja. V primeru zlorabe si pridržujemo pravico, da jih v skladu z našimi pogoji brez predhodnega opozorila kadarkoli prekličemo.

Fotografija: Jasmina Lozar Photography. Vse pravice zadržane.