Program Zvestobe & Popusti

PROGRAM ZVESTOBE

Smo majhno podjetje in cenimo vsak nakup (in tudi vsako všečkanje, delitev ali virtualno “petko”!). S tem ne podpirate samo našega obstoja, ampak tudi naše poslanstvo, da vodimo otroke nazaj k prosti igri in k naravi. Poleg nerodnega plesa veselja, ki ga bomo uprizorili vsakič, ko prejmemo vaše naročilo, želimo izraziti svojo hvaležnost tudi malo bolj oprijemljivo, zato smo oblikovali naš program zvestobe.

Kako deluje program zvestobe?

Vsakič, ko pri nas opravite nakup, boste v paketu ob izdelkih dobili tudi osebni kupon v vrednosti 5% zneska zadnjega nakupa, ki ga lahko vnovčite pri naslednjem nakupu. Kupon je veljaven 3 mesece in je povezan z vašim e-poštnim naslovom, s katerim ste se ob nakupu vpisali na naši spletni strani.

Ali program zvestobe velja samo za registrirane uporabnike?

Da.  Za registracijo kupona na vaš e-poštni naslov potrebujete registriran račun.

Kako izračunamo 5% popust?

Za naše stranke, ki imajo registriran uporabniški račun, ponujamo program zvestobe v obliki tako imenovanih kuponov zvestobe, kot opisano v nadaljevanju:

  • Ob vašem naročilu izračunamo 5% vrednosti naročenega zneska ,s tem da iz vrednosti naročila izključimo:
    1. Poštnino ali druge dodatne stroške;
    2. izdelke po znižanih cenah;
    3. kakršnekoli druge popuste ali zneske, ki niso bili plačani (npr. kupljeni s pomočjo kupona).

Na primer, če oddate spodnje naročilo, izračunamo popust za zvestobo za izdelek 2 in 3, minus 5 evrov popusta: ((20 + 15) -5) X 0,05 = 1,5 EUR popust

Naročilo Cena
Izdelek 1. (Akcijska cena) €20 €15
Izdelek 2 €20
Izdelek 3 €15
Kupon za popust (10 %) -€5
Strošek dostave s plačilom po povzetju €4.5

V primeru vračila izdelka postane kupon neveljaven.

Ali obstaja najnižji znesek naročila, ki je potreben, da bi lahko uporabil kupon(e)?

Da. Kupona ni mogoče uporabiti za več kot 20% nakupa. Če imate kupon za 2 evra, ga lahko uporabite, če je vaše minimalno naročilo 10 evrov.

Ali lahko vnovčim več kuponov naenkrat?

Seveda! Če se večkrat nakupovali pri nas in zbrali več kuponov iz programa zvestobe, jih lahko v času njihove veljavnosti vnovčite tudi skupaj. Kuponi iz programa zvestobe včasih niso združljivi z drugimi promocijami, zato vedno preberite pogoje posamezne promocije.

PRIJAVA NA NOVIČKE

Vsi, ki se boste prijavili na naše novičke, boste prejeli tudi kupon za 5 % popust pri vašem prvem nakupu. Kodo za vnovčitev kupona boste prejeli s prvim potrditvenim sporočilom preko e-pošte. Ta kupon lahko uporabite le ločeno od ostalih kuponov, kar pomeni, da popustov ne morete združevati, kupon pa ni veljaven na izdelke v akciji.

Če še niste naš prijatelj, a bi to radi postali, se lahko prijavite spodaj (in obljubimo, da bomo uprizorili podoben neroden ples veselja!). Sledite nam tudi na facebook in Instagram strani ter bodite prvi seznanjeni z našimi posebnimi akcijami in popusti.