Barion Pixel

MI SMO PLAYGENCY:

…barvito in mednarodno podjetje z dušo, ki ima rado…ja, prav ste ugotovili:
IGRO! Obožujemo prav vse o igri, ker močno verjamemo, da ta nosi v sebi veliko moč, da lahko spreminja svet na bolje! Verjamemo, da ni pomembna le za otroke, da delajo na sebi in gradijo inovativno prihodnost, ampak je ključna na vsaki stopnji življenja!

Naša misija ni le vodenje in grajenje – korak za korakom – najbolj mavrične trgovine z igračami v Sloveniji, Malih nog naokrog, ampak tudi širjenje igrivosti na vse možne načine. V Sloveniji (in regiji) smo distributerji blagovnih znamk igrač in otroških pripomočkov, ki jih imamo nadvse radi, z namenom da lahko igriva revolucija doseže še več trgovin! Nudimo tudi storitve profesionalnega fotografiranja in trženja drugim igrivim trgovcem in podjetjem, ki se ne zadovoljijo s tem, da delajo stvari kot vsi ostali, ampak radi izstopajo.

Če se vam zdi, da bi se lahko igrali skupaj, skočite v naš nabiralnik in nas pozdravite.

Če…

…ste igrivi proizvajalci, ki iščete distributerje in ambasadorje svoje blagovne znamke v Sloveniji (kot tudi v regiji, vključno s Hrvaško in Madžarsko);

…prodajalci, ki bi radi v svojo trgovino dodali še nekaj igrač naših distributerskih blagovnih znamk;

…ali prodajalci, ki potrebujete čudovite fotografije izdelkov, prilagojeno life-style foto gradivo, storitve pisanja besedil in pomoč pri družbenih omrežjih, povezanih z igračami, igro in varstvom otrok.

Z veseljem vas bi radi spoznali preko elektronskega naslova [email protected]!
Spremenimo skupaj svet v bolj igriv kraj!

PLANTOYS (SLOVENIA)

PlanToys je eno izmed najlepših podjetij igrač na celem svetu, ki deluje že več kot 4 desetletja! V času ko se je celotna industrija usmerila v igrače za enkratno uporabo in prekomerno uporabo plastike, je PlanToys zaživel z misijo trajnostne igre. So pionirji trajnostne proizvodnje igrač – in pri tem so vztrajali ne glede na vse! Prihajali so do inovativnih materialov in spreminjanja praks, tudi ko to še ni bilo moderno. Njihova misija ima morda korenine v preteklosti, a njihove igrače so vse prej kot staromodne: oblikujejo namreč visokokakovostne igrače sodobnega videza, ki nikoli ne ogrožajo okolja ali razvoja otrok!

PRIJAVITE SE NA NAŠI SLOVENSKI B2B STRANI KOT NJIHOV ENTUZIAST IN TRGOVEC

WAYTOPLAY (SLOVENIA)

Waytoplay je mlado nizozemsko podjetje, ki je zasnovalo genialno igračo, ki bo svoje dostojno mesto v igrivi klasični škatli uspela ohraniti še več generacij! Njihovi prilagodljivi cestni kompleti, ki so primerni za različne terene vam omogočajo, da se igrate prav povsod, kamor se odpravite: na plažo, v peskovnik in celo v kopalno kad! Čisto dobesedno si lahko zgradite svojo pot, če se med igro radi odpravite na brezpotja!

Če ste slovenski trgovec in se zanimate za zalogo njihovih setov, potem pa nam pišite na [email protected] in našli bomo številne poti, kako se skupaj igrati!

Pri nas imamo vsi izkušnje s trženjem in različnimi vejami kreativnosti – verjetno smo se prav zaradi tega začeli zavzeto posvečati igranju! Ko smo ustanovili naše podjetje, ni bilo dvoma, da smo si zaželeli povedati svojo zgodbo z našim edinstvenim glasom. Poskušali smo ustvariti fotografije in vsebine, ki so nekoliko drugačne. In potem je bilo ljudem ter podjetjem to zelo všeč, zato so poiskali pomoč pri nas!

Radi imamo igrače in se igramo s fotografijo, ker radi razkazujemo svoje čudovite zaklade v novih lučeh! Naši fotografi so delali za vodilne mednarodne blagovne znamke, pri katerih so bili tudi predstavljeni – in ne glede na to, ali ste prodajalec, proizvajalec igrač, ali strokovnjak za varstvo ter skrb otrok, vam z veseljem pomagamo!

Ne glede na to, ali bi radi kupili licenco in uporabili nekaj naših unikatnih fotografij iger in igrač ali bi naročili izdelavo novih fotografij za lastno uporabo, nas kontaktirajte na [email protected]. Majhnim igrivim blagovnim znamkam, ki bi rade osvojile svet, ponujamo tudi pisanje kreativnih besedil in oblikovanje družbenih omrežij preko naše razširjene ekipe (bodisi v angleščini, slovenščini ali madžarščini).