Bauspiel: Barvni set za gradnjo s kockami v obliki prizme (25-delni)

146,90

Edinstvena kombinacija nebarvanega naravnega lesa in bleščečih akrilnih kamnov naredi ta Bauspiel gradbeni komplet  resnično edinstven. Kocke so oblikovane tako, da se popolnoma prilegajo rokam majhnih gradbenikov in so dovolj velike, da vabijo k velikemu sanjarjenju in gradnji v igralnici! Blesk akrila daje kockam čaroben pridih, pritegne čute in razvnema otroško domišljijo.

Set vsebuje 25 kock, od katerih jih je 20 okrašenih z dvema lesketajočima se kamnoma in 5, ki jih ima prozorn vstavek v obliki prizme.

Nasvet: Obstajata dve pravokotni kocki z enakimi barvnimi vstavki, zato se lahko z enotnimi kockami igrate tudi barvni spomin.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: BS0151
  • Znamka: Bauspiel
  • Vsebuje 25 kock: 20 je v pravokotni obliki  (cca. 10 x 5 x 2,5 cm), okrašenih z dvema bleščečima kamnoma v 10 različnih barvah. 5 kock (cca. 5 x 5 x 2,5 cm) vsebuje prozorno akrilno prizmo, ki je v 5 različnih barvah.
  • Set je zapakiran v trdnem lesenem pladnju (cca. 29 x 26,5 x 6 cm).
  • Material: les jelše, obdelano z oljem, akrilni vstavek
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3 leta+
  • OPOZORILO! Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
  • Izdelano v EU. Akrilni / neleseni deli so dobavljeni iz Kitajske ali Tajvana.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Za nego priporočamo, da kocke enkrat letno premažete z jedilnim oljem (npr. sončničnim ali lanenim).

  Lesene Bauspiel igrače so vse, brez izjeme, ročno izdelane. Ker je les naraven, živ material, ima na izdelkih vedno različne oznake zaradi katerih je vsak kos unikaten. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v roki držite edinstveno igračo.

  O Bauspiel:

  Bauspiel v nemščini pomeni “igra grajenja,” zato morda to ni skrivnost, da so kocke posebnost te majhne nemške družinske delavnice. Pravzaprav resnično verjamemo, da izdelujejo najbolj čudovite in funkcionalne kocke, kar smo jih kdaj videli! Bauspiel je bil prvotno dobavitelj za vrtce, vendar so njihovi kompleti pridobili popularnost izven institucionalnega okvira zaradi svoje visokokakovostne izdelave in edinstvenega dizajna, ki privlači otroške čute. Kocke so zasnovane z upoštevanjem geometrije in gradbenih struktur ter z edinstveno kombinacijo trdega lesa lokalnega izvora ter bleščečih akrilnih vstavkov. Igra bleščeče svetlobe daje kompletom posebno čarobnost: podžiga otroško radovednost in domišljijo. Vse igrače Bauspiel so izdelane z mislijo na trajnost in izpolnjevanje EN71, zlatega varnostnega standarda  za igrače.