Dostava

DOSTAVA PO SLOVENIJI

Če je naročilo plačano vnaprej (z bančno kartico ali preko bančnega računa), dostava po Sloveniji stane 2,99€, ob nakupu nad 60€ pa je brezplačna. Če želite paket plačati ob povzetju, je strošek dostave 4,49€. V tem primeru brezplačna dostava ni mogoča.

Dostave znotraj države izvajamo preko Pošte Slovenije. Občasno za nas dostavlja tudi GLS, odvisno od velikosti pošiljke in razpoložljivosti kurirjev. Vse pošiljke pa so sledljive, ne glede na kurirja.

Če plačilo prejmemo do 10:00 dopoldan, paket odpošljemo še isti dan. Pošiljke so dostavljene v roku 1-2  delovnih dni (v skladu z našimi pogoji se lahko v nekaterih primerih dostava zavleče tudi na 3-5 dni).

BREZPLAČNI LOKALNI PREVZEM

Sedaj lahko svoje pakete brezplačno prevzamete v našem showroom-u (5000 Kromberk, Nova Gorica, Industrijska cesta 5), po vnaprej dogovorjenem času. To opcijo lahko izberete ob zaključku naročila. Trenutno še ne nudimo plačila z gotovino, zato morajo biti plačila opravljena preko kartice ali bančnega nakazila. Ko prejmemo plačilo in je vaš paket pripravljen vam bomo poslali sporočilo, da lahko paket prevzamete. Načeloma smo odprti med delovniki od 9:00-15:00, v določenih primerih pa se lahko tudi dogovorimo o prevzemu paketa izven tega časa. Skladno z vladnim odlokom lahko od 15. septembra v naše prostore vstopiš le s PCT pogojem. 

DOSTAVA ZNOTRAJ EU

Omogočamo tudi dostavo znotraj Evropske Unije. Glede na državo, velikost pošiljke in razpoložljivost kurirjev za nas dostavljajo GLS, DPD ali Pošta Slovenije. Vse pošiljke so sledljive. Cene in možnost brezplačne dostave se razlikuje glede na državo, kot je navedeno spodaj. Cene veljajo za celinsko Evropo, dostava na otoke morda vključuje dodatne stroške.

OBMOČJE 1 Hrvaška, Madžarska, Italija, Avstrija 5.99 evra nad 120 evrov
OBMOČJE 2 Slovaška, Nemčija 9.99 evra Ni na voljo
OBMOČJE 3 Poljska, Češka, Litva, Luksemburg, Nizozemska, Belgija

 

11.99 evra
OBMOČJE 4 Romunija, Bolgarija, Francija, VB, Danska 14.99 evra
OBMOČJE 5 Irska, Portugalska 17.99 evra
OBMOČJE 6 Švedska, Grčija, Španija, Estonija, Latvija 19.99 evra

 

Predmeti, ki so težji ali posebnih oblik, lahko zahtevajo previdno ravnananje med pošiljanjem, zato je potrebno dodatno doplačilo 5,00 €. Informacije o dodatni poštnini so vedno vključene v opis izdelka.

V primeru mednarodne pošiljke lahko nakup opravite samo s predplačilom. Paket je odposlan v roku 48 ur po prejemu naročila, dostava pa običajno traja 3-10 dni, odvisno od destinacije (za sosednje države, kot je Hrvaška, Italija, Madžarska in Avstrija je dostava 3-6 dni).

DOSTAVA PO SVETU

Žal zaenkrat paketov in računov še ne moremo pošiljati/izstavljati izven Evropske Unije. Zahvaljujemo se za razumevanje!

Za podrobnejše informacije preverite Splošne pogoje.