Barion Pixel

Če je naročilo plačano vnaprej (z bančno kartico ali z bančnim nakazilom), je dostava po naši čudoviti Sloveniji odvisna od vrednosti naročila in načina plačila, ki ga izberete:

Za naročila pod 15€: 4,49€
Za naročila med 20- 75€: 3,99€
Za naročila nad 75€: brezplačna

Če želiš paket plačati ob povzetju, je strošek dostave 5,49€. V tem primeru brezplačna dostava ni mogoča. Morda ne bomo mogli vedno zagotoviti plačila ob dostavi – če ta možnost ob predložitvi naročila ni na voljo, trenutno ni mogoča!

Upoštevajte, da Creatimber ravnotežne deske veljajo za edinstvene predmete in zahtevajo posebno ravnanje med pošiljanjem, tudi v domači državi. Zato je cena pošiljanja zanje 4,49 €/desko – ne glede na skupno vrednost celotnega naročila. Ni možnosti brezplačne poštnine, niti možnosti plačila po povzetju.

Dostave znotraj države izvajamo preko GLS službe. Občasno za nas dostavlja tudi Pošta Slovenije ali DPD, odvisno od velikosti pošiljke in razpoložljivosti kurirjev (npr. v predprazničnih časih). Vse pošiljke pa so sledljive, ne glede na kurirja. Če plačilo prejmemo do 10:00 dopoldan, se trudimo paket odposlati še isti dan (Trudimo se poslati tudi po omenjenem času, ampak ne moremo zagotovo obljubiti!). Pošiljke so dostavljene v roku 1-2  delovnih dni (v skladu z našimi pogoji se lahko v nekaterih primerih dostava zavleče tudi na 3-5 dni). V primeru, da bi potrebovala darilo za rojstni dan v zadnjem trenutku, nam pozvoni, in z veseljem bomo dali prednost tvojemu naročilu!

Če si doma iz Nove Gorice ali okolice, lahko svoje pakete brezplačno prevzameš v našem showroom-u (5000 Kromberk, Nova Gorica, Industrijska cesta 5), po vnaprej dogovorjenem času. Osebni prevzem je brezplačen – in zraven dobiš še možnost se z nami podružiti in poklepetati, če si boš to želela.

Upoštevaj pa, da nismo fizična trgovina. Na licu mesta ne moremo sprejeti plačila, potrebno ga je opraviti vnaprej z bančno kartico ali bančnim nakazilom. Prav tako nismo odprti ves čas (ali pa morda pakiramo v skladišču). Ko prejmemo plačilo in je tvoj paket pripravljen, ti bomo poslali sporočilo, da lahko paket prevzameš. Načeloma smo odprti med delovniki od 9:00-15:00, v določenih primerih pa se lahko tudi dogovorimo o prevzemu paketa izven tega časa, ker vemo kako je z otroci! Vstop v Showroom je vedno možen v skladu z veljavnimi zdravstvenimi predpisi.

Omogočamo tudi dostavo znotraj Evropske Unije. Glede na državo, velikost pošiljke in razpoložljivost kurirjev, za nas dostavljajo GLS, DPD ali Pošta Slovenije. Vse pošiljke so sledljive. Cene in možnost brezplačne dostave se razlikuje glede na državo, kot je navedeno spodaj. Vsi paketi so sledljivi, in vedno poskušamo izbrati najbolj ekonomično, in tudi najhitrejšo možnost dostave za vas. Cene in razpoložljivost brezplačne dostave se razlikujejo glede na državo, kot je navedeno spodaj. Cene veljajo za celinsko Evropo, dostava na otoke morda vključuje dodatne stroške (npr. Italija, Francija, Portugalska).

Upoštevaj, da lahko za nekatere izdelke edinstvene velikosti ali večje teže, ki zahtevajo posebno nego, zahtevajo dodatno poštnino v višini 5,00 evrov (na kos). Če izdelek spada v to kategorijo, boš o tem našla informacije na strani posameznega izdelka, ker se trudimo biti natančni in iskreni glede informacij!

Upoštevajte, da Creatimber ravnotežnih desk naši kurirji trenutno ne morejo poslati v tujino, zato je dokončanje naročila košarice, ki vsebujejo te predmete onemogočeno. Če jo želite naročiti, se obrnite neposredno na nas in preučili bomo posamezne možnosti za vas.

V primeru mednarodne dostave je možno le naročilo s predplačilom. Odprema se izvede v 48 urah po naročilu, čas dostave, pa je 3-7 delovnih dni, odvisno od destinacije. Dostava do sosednjih držav (Hrvaška, Italija, Madžarska in Avstrija) traja 2-5 delovnih dni.

 

DRŽAVA

OSNOVNA CENA

BREZPLAČNA DOSTAVA 

CONA 1

HRVAŠKA

5,99€

od 100€

CONA 2

AVSTRIJA 7,99€

od 130€

ITALIJA

SLOVAŠKA

MADŽARSKA*

(možnost prioritetne dostave)

7,99€

(11,99€)

CONA 3

NEMČIJA

12,99€ od 300€

ČEŠKA

LITVA

LUKSEMBURG

NIZOZEMSKA

BELGIJA

CONA 4

ROMUNIJA

14,99€

od 500€

POLJSKA

DANSKA

CONA 5

BOLGARIJA

16,99€

FRANCIJA

CONA 6

IRSKA

19,99€

PORTUGALSKA

ŠPANIJA

ESTONIJA

LATVIJA

FINSKA

CONA 7

ŠVEDSKA

24,99€

GRČIJA

N/A CIPER

Ni možna, možnost organizacije v lastni izvedbi

For detailed information please check our General Terms and Conditions.