Barion Pixel
can we help you2
Kontaktni podatki:

Telefon: +386 69 951 390
E-pošta: info@malihnog.com

Za informacije ali različne prošnje glede naročil nas lahko kontaktiraš na:
orders@malihnog.com

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pustiš sporočilo na Whatsapp!

Delovni čas:

Odprti smo od ponedeljka do petka, med 9:00 in 15:00. Za podporo strankam smo v tem času dosegljivi preko telefona, potrdila naročil so poslana tudi med delovnikom.

Naročila so odposlana v enem delovnem dnevu. Naročila, ki so narejena in/ali plačana do 10:00 med delovnim tednom so načeloma odposlana še isti dan, naročila narejena preko vikenda oziroma med prazniki pa obravnavamo naslednji delovni dan.

Obiščite naš mavrični Showroom!

Če si iz Ljubljane ali si tu le na obisku, pridi in nas obišči! Paket lahko brezplačno prevzameš v našem Showroomu, ali bolje, rezerviraj svoj obisk, da lahko v miru raziskuješ med našimi pisanimi policami in prejmeš osebno pomoč pri izbiri tvojih novih najljubših igrač! Nahajamo se na Poljanah (Zarnikova ulica 7a, 1000 Ljubljana), le streljaj od mestnega središča.
Preden se odločiš za obisk, naj povemo, da nimamo rednega delovnega časa kot običajne trgovine. Zato te vljudno prosimo, da se prek našega sistema rezervacij vnaprej dogovoriš za termin, ne glede na to, ali prihajaš po naročilo ali zgolj na ogled.
Običajno smo na voljo ob delavnikih med 9.00 in 14.00, lahko pa se zgodi, da se ob določenih dnevih udeležimo dogodkov in zaključimo prej, lahko pa se tudi dogovorimo in za tvoj obisk podaljšamo delovni čas. Naš sistem rezervacij zagotavlja najaktualnejši pregled naše razpoložljivosti. Naj omenimo tudi, da je plačilo v našem razstavnem prostoru mogoče, vendar le z bančno kartico!

Podatki podjetja:

Playgency d.o.o.
Črniče 79E, 5262 Črniče, Slovenija
Matična številka: 8887438000
Davčna številka: SI90653122

Banka: Delavska hranilnica d. d. Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0002 5901 093
SWIFT BIC koda: HDELSI22

Smo družinsko podjetje: dovolj majhni, da nam ni vseeno in da lahko ponudimo osebni pristop. Če imate vprašanja ali težave, ali pa če nam preprosto želite kaj povedati, nas brez obotavljanja kontaktirajte. Vedite, da nobeno vprašanje ni neumno in nobena težava premajhna. Veseli bomo, če vam bomo lahko pomagali.