Barion Pixel
VIP STRANKA

… znane obraze in nasmehe, ki se vsake toliko vračajo k nam, in radi opazujemo, kako tvoji otroci rastejo z nami! Če nam slediš že dlje časa, mogoče veš, da sta dve stvari, ki ju najbolj cenimo, skupnost in zvestoba – poleg ustvarjalne, pisane igre, seveda! Zato smo se odločili, da bomo za najbolj zveste stranke oblikovali edinstven Družinski krog oz. klub za VIP člane!

Za člane naše družine
VSAK ZADNJI ČETRTEK V MESECU
organiziramo
VIRTUALNO NOČNO NAKUPOVANJE,
kjer ponujamo
10% POPUSTA
na vse izdelke, izključno za osebno uporabo. Vsak mesec lahko ponudimo še največ eno dodatno ugodnost ali popust presenečenja, ki je na voljo samo članom naše družine.

Kodo s popustom vedno pošljemo direktno v kratkem in sladkem WhatsApp sporočilu – tako pač danes družine komunicirajo med sabo, kajne? Vemo pa, da je to bolj oseben način kontaktiranja, zato obljubimo, da ga ne bomo izkoriščali v druge namene. Vsak mesec ti bomo poslali eno ali dve sporočili, nič več – kadarkoli pa se lahko tudi odjaviš.

VIP članica lahko postaneš, če si

V ZADNJIH 12 MESECIH
(1) vsaj dvakrat nakupovala pri nas in
(2) je skupna vrednost nakupov najmanj 150 evrov .*
(*Ne velja za naročila, ki so bila delno ali v celoti vrnjena.)

V ugodnostih, ki ti jih prinese članstvo, boš lahko uživala 12 zaporednih mesecev, nato pa se seveda lahko ponovno prijaviš.

 

Poišči račune zadnjih 12 mesecev, klikni na spodnji gumb in izpolni prijavnico. Ko nam poveš, zakaj bi se nam rada pridružila, nam dovoli, da si vzamemo nekaj časa, da pregledamo in odobrimo tvojo prijavo.

Številke računov zadnjih 12 mesecev v skupni vrednosti najmanj 150 evrov izdanih na tvoje ime:(Required)
Dovoljujem…(Required)
VIP ugodnosti bi rad-a prejemal-a...(Required)

Da boš lahko prejela naše sporočilo, nas moraš dodati med svoje kontakte. Klikni na spodnji gumb in ko se odpre tvoja WhatsApp aplikacija, klikni na našo številko in nas dodaj. 

Če tvojo prijavo odobrimo, se bomo potrudili v roku 48 ur poslati sporočilo z dobrodošlico, nato pa boš 12 mesecev prejemala ugodnosti. Če si v tem času premisliš, nam lahko vedno pošlješ sporočilo z besedo ODJAVA in ne bomo ti več pošiljali sporočil na WhatsApp.

Če imaš kakršno koli vprašanje, se lahko vedno obrneš na našo podporo za stranke ali pa nam pišeš kar na WhatsApp !