Bauspiel: Prozorne kocke (20-delni set)

38,90

Te draguljem podobne prosojne kocke v barvah mavrice so edinstven dodatek k igri s kockami. Ker so na otip gladke, dajejo čudovit kontrastni občutek toplim lesenim kockam in prebudijo otroške čute. Prav tako oživijo igro s svetlobo in ji dodajo dodatno dimenzijo  – ne glede na to, ali jih uporabljate na svetlobni mizi ali ob oknu, bo to zagotovo nova zabavna izkušnja!

Zasnovane so za uporabo skupaj z drugimi Bauspiel kockami, kot so X-kocke ali Grid Blocks – s kombinacijo teh kompletov lahko ustvarite pisane vzorce in strukture.

Dodaten nasvet: ker so kocke 100 % akrilne, jih lahko uporabljate tudi za kopanje!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: BS0120
  • Znamka: Bauspiel
  • Vsebuje 20 prozornih kock v 10 različnih barvah (vsaka po 2)
  • Velikost: 2,5 x 2,5 x 2,5 cm
  • Zapakirane v kartonasti škatli.
  • Material: akril
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+
  • Pozor! Majhni delci, ni primerno za otroke do 3. leta starosti.

  O Bauspiel:

  Bauspiel v nemščini pomeni “igra grajenja,” zato morda to ni skrivnost, da so kocke posebnost te majhne nemške družinske delavnice. Pravzaprav resnično verjamemo, da izdelujejo najbolj čudovite in funkcionalne kocke, kar smo jih kdaj videli! Bauspiel je bil prvotno dobavitelj za vrtce, vendar so njihovi kompleti pridobili popularnost izven institucionalnega okvira zaradi svoje visokokakovostne izdelave in edinstvenega dizajna, ki privlači otroške čute. Kocke so zasnovane z upoštevanjem geometrije in gradbenih struktur ter z edinstveno kombinacijo trdega lesa lokalnega izvora ter bleščečih akrilnih vstavkov. Igra bleščeče svetlobe daje kompletom posebno čarobnost: podžiga otroško radovednost in domišljijo. Vse igrače Bauspiel so izdelane z mislijo na trajnost in izpolnjevanje EN71, zlatega varnostnega standarda  za igrače.