BiKeHo: Mestna hiša (velika)

19,90

Ta Bikeho lesena mestna hiša, ki je zasnovana z Waldorfskim principom v mislih, bo krasno dopolnila Waldorfski set za sestavljanje ali sezonsko naravno mizo. Igrača je ročno izdelana iz enega samega kosa lesa jelše, kar ji daje robusten in unikaten videz. Robovi so zaobljeni, celoten izdelek pa je taktilno privlačen.

Za še več možnosti igre dodajte tudi druge BiKeHo komplete in kose za sestavljanje.

Prosimo, upoštevajte, da je vsak BiKeHo izdelek unikat. Lahko se razlikuje tudi od prikaza na fotografiji.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: BK5523
  • Znamka: BiKeHo
  • Mere: 12 × 23 cm
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3 leta +
  • Upoštevajte, da v setu namenoma niti dva kosa nista enaka. Vsak set je unikaten. Lahko se razlikuje od prikaza na fotografiji.
  • Material: les jelše z ostanki brušenega lubja. Obdelano z jedilnim oljem.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Za nego priporočamo, da kocke enkrat letno premažete z jedilnim oljem (npr. sončničnim ali lanenim).
  • Izdelano v Nemčiji.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Bikeho lesene igrače so izdelane drugače kot pri večini drugih popularnih znamk. Izrezane so ročno in ne s stroji, zato niso identičnih oblik. Vsak izdelek ima določen namen in je čudovito nepopoln in naraven, saj je narava v vsakem pustila svoje sledi. In prav to jih loči od drugih proizvajalcev igrač. Poleg tega je večina njihovih igrač tudi ročno brušenih. Edinstvene razlike so dokaz kakovosti, NE napak. Les ima spremenljivo teksturo, kar je potrjuje naravni izvor. 

  O BiKeHo:

  Bikeho lesene igrače so izdelane v delavnicah v Birkenhofu (Lebensgemeinschaft Birkenhof), v socialno-terapevtski skupnosti na severu Nemčije, ki skrbi za do 50 telesno ali duševno prizadetih odraslih, ki niso popolnoma odvisni od tuje oskrbe. Skupnost, ki je bila ustanovljena leta 1953 v parku blizu Lüneburga, ima stanovanjske zgradbe in različne delavnice, ki skupaj tvorijo življenjski prostor z vaškim vzdušjem. Fokus skupnosti je vsakemu posamezniku zagotoviti varno zaposlitev z izpolnjujočimi zadolžitvami in preko tega odkriti in krepiti njegova močna področja in spretnosti. Skupaj ustvarjajo krasne lesene igrače po Waldorfskem navdihu, ki spodbujajo ustvarjalnost in domišljijo ter privlačijo vsa čutila. Te izključno naravne igrače so narejene iz trajnostno pridelanega lesa jelše in premazane z rastlinskimi olji, kar jim daje svetlo rjavo z rumenkastim odtenkom. Na kosih je namenoma puščeno tudi lubje, ki je zbrušeno, da ne bi odpadalo.

  Morda vam bo prav tako všeč…