Bioblo: Škatla zabave (200 kosov)

54,90

200 Bioblos v živih barvah.

Ime vam pove vse:  z to škatlo polno barv škatla zabave se bo vaš otrok zabaval ure in ure. Več zabave si lahko omogočite z neverjetnim naborom pisanih kock v barvah: rdeča, rumena, zelena, modra, oranžna, roza, vijolična, črna, bela in bež. Škatla ima priročen ročaj, da kocke z lahkoto prenašate (ročaj je na vrhu, razen, če škatlo obrnete)

Pozor: Izdelek zaradi svoje velikosti in teže ob dostavi potrebuje posebno rokovanje, zato se v skladu z našimi pogoji poslovanja za mednarodne pošiljke zaračunajo dodatni stroški (pri naročilu, ki vsebuje ta izdelek, pa brezplačna dostava ne pride v poštev).

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 640248
  • Znamka: Bioblo
  • Set vsebuje 200 Bioblo kock v 10 različnih barvah. Po 20 kock v barvah: rdeča, rumena, zelena, modra, oranžna, roza, vijolična, črna, bela in bež.
  • Velikosti kocke: 12 x 2,4 x 0,8 cm
  • Velikost paketa: 32 x 32 x 14 cm, 3,5 kg.
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3+
  • Kocke so izdelane iz: 45% žagovine (iz smreke in jelke z PEFC certifikatom), 10% krede, 42% reciklirane plastike, 3% okolju prijaznih pigmentov. Pigmenti so vmešani (integrirani) v igračo, zato se delci ne luščijo.
  • 100% brez mehčalcev, težkih kovin, PVC, bisfenola A(=BPA) ali drugi škodljivih materialov.
  • Bioblos so odporni na tekočine in jih je zato lahko oprati v blagi milnici. kocke postavite v kad skupaj z otroci in postavite na sonce, da se osušijo (Bioblos ne otrok).
  • Pozor: Bioblos so vzdržljivi, vendar niso neuničljivi! Visok delež lesenih delcev (ki je naravni material) jih naredi nekoliko bolj občutljive. Naravni materiali so tudi nekoliko bolj občutljivi na spremembe v okolici (kar je nenazadnje smisel trajnostnih igrač!), igrače ne izpostavljajte na primer prekomerni toploti ali vlagi..

  O Bioblo:

  Bioblo kocke so tako pisane in zabavne kot so njihovi oblikovalci- zabavna ekipa Avstrijcev. Svoje izdelke skušajo zgraditi, da niso le zabavne temveč tudi ekološke, trajnostne, izobraževalne in v mladih in starih vzbudijo ustvarjalnost. Kaj naredi Bioblo komplete tako unikatne? Verjetno najboljša lastnost je njihova univerzalna velikost (12 x 2.4 x 0.8 cm), vendar naj vas to ne preslepi- to je lastnost kock, ki vam bo omogočila gradnjo neverjetnih kreacij! Njihova univerzalna velikost, ki vam omogoči veliko gradbenih možnosti brez lepila, vijakov ali sponk, ki bi kockam pomagale kljubovati gravitaciji gradite lahko le z kockami, ravnovesjem, gravitacijo in lastno domišljijo. Kocke rastejo skupaj z otroci in jim skozi leta nudijo vse večje izzive- zato se nikoli ne dolgočasijo med igro. Še ena pozitivna lastnost Bioblo kocke je njihova struktura. Vzorec satovja- najboljšega kreatorja-narave- ne omogoča le varčevanja pri materialu je tudi izjemno stabilen in vizualno privlačen. Kocke so tako vsestranske, da z njimi lahko naredite tudi milne mehurčke, jih uporabite pri igri z plastelinom ali z njimi s pomočjo svetlobe odkrivate zanimive sence, ki jih ustvarijo!

  Pri Bioblo kockah ni zanimiv le njihov način uporabe, ki jih z malce domišljije lahko uporabljate na milijon različnih načinov te barvite kocke so zanimive tudi zaradi materialov iz katerih so izdelane! Ekipa je za recept svojih kock uporabila polno skledo žagovine, veliko žlico krede, veliko mero reciklirane plastike in majhno žlico organskih pigmentov. V nasprotju z ledenimi kockami so te zaradi svoje sestave bolj vzdržljive in tudi vodoodporne! Zato jih lahko brez slabe vesti operete v blagi milnici.

  Bioblo kocke so narejene 100% brez mehčalcev, težkih kovin, PVC, bisfenola A (=BPA) in drugih nevarnih snovi. Zato so kot edini proizvajalci prejeli Avstrijsko Eko-značko in lahko se pohvalijo z “Blue Angel”. Bioblo je tudi ponosen zmagovalec  Green Product Award 2015 v kategoriji otroci. Igrače izpolnjujejo vse tehnične pogoje po standardu EN-71. Igrače so prestale tudi test vzdržljivosti, ki zagotavlja vzdržljivost kock.

  Dodatne informacije

  Teža 3 kg