Crayon Rocks: 32 barv v bombažni vrečki

23.95

Crayon Rocks® ne obožujemo le zato, ker so narejene iz naravnih materialov (sojin vosek) in so za razliko od nekaterih drugih voščenk popolnoma varne, pač pa tudi zato, ker so zaradi svoje prodnate oblike resnično blagodejne. Zasnovane so bile za krepitev mišic rok in za izpopolnjevanje pisarskega prijema, da bi tako otroške roke pripravile na pisanje. Ergonomska oblika pomaga, da jih uporabljamo brez truda, zato bodo otroci samozavestno in navdušeno ustvarjali pisane umetnine. Na voljo v različnih pakiranjih

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 1751-4096C
  • Znamka: Crayon Rocks
  • Set vsebuje 32 voščenk: 8 primarnim in 8 pastelnim barvam so dodali še nekaj posebnih barv, kot je zlata ali srebrna, več je tudi zemeljskih barv.Voščenke so shranjene v bombažni vrečki.
  • Barve v kompletu: rdeča, zelena, modra, jajčno rumena, črna, rjava, oranžna, vijolična, roza, limeta zelena, nebesno modra, sončno rumena, siva, rumenorjava, breskova, bela, jagodna, medena, ovsena, koralna, barva buče, kave, drevesnega lubja, brusnice, vrtnice, smreke, vode, travnato zelena, magenta, turkizna, zimzelena in vojaška.
  • Crayon Rocks® so izdelane v ZDA iz lokalno in ekološko pridelane soje in naravnih mineralnih pigmentov. So nestrupene in popolnoma skladne z najstrožjimi varnostnimi zahtevami za igrače, vključno z EN71-3.
  • Voščenke merijo cca. 3,2 x 1,9 cm. Velikost so skrbno izbrali specialni pedagogi in terapevti, da bi se voščenke kar najbolje prilegale prijemu otrok med 3. in 8. letom in bi spodbujale triprstni prijem.
  • Voščenke so dolgo obstojne in trpežne. Čeprav delujejo manjše, je volumen enak običajnim voščenkam.
  • Bele prašne črtice, ki jih lahko opazite na voščenkah, so popolnoma običajne. Temu pravimo “cvetenje”, opazimo pa ga lahko pri vseh sojinih izdelkih, tudi čokoladi, povezan pa je z maščobami v sojinem vosku. Ko voščenke uporabljamo, to običajno izgine in se ne pojavi več.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3+
  • Pozor! Majhni delci lahko predstavljajo nevarnost zadušitve, zato izdelek ni primeren za otroke do 3. leta starosti. 

Zakaj Crayon Rocks®?

Crayon Rocks®  imamo radi zato, ker so narejene iz naravnih materialov in za otroke popolnoma varne – za razliko od nekaterih drugih voščenk, ki se prodajajo kot pisarniške potrebščine in ne kot igrače – pa tudi zato, ker so zaradi prodnate oblike zares edinstvene. Zasnoval jih je specialni pedagog, zato jih lahko uporabljamo skoraj brez truda. Otroke spodbujajo, da palec, kazalec in sredinec združijo v triprstni prijem in tako okrepijo pisarski prijem in mišice, kar je pomemben prvi korak pri razvoju pisarskih in kognitivnih spretnosti. Uporabljajo jih številni specialni pedagogi, terapevti in predšolski vzgojitelji, tudi pri otrocih s posebnimi potrebami. Crayon Rocks® so izdelane iz sojinega voska, ki je mehkejši in bolj kremast od običajnega parafinskega voska, zato so odlične ne le za risanje črt, ampak tudi za plastenje in mešanje barv. Ne puščajo madežev na rokah ali oblačilih. Preverite celoten nabor Crayon Rocks® v naši trgovini tukaj.