Djeco: Animambo flavta

11,90

Flavta je odličen prvi inštrument za najmlajše, saj postavlja temelje za igranje pihal v prihodnje. Usklajevanje prstov, jezika in dihanja je za najmlajše pravi izziv! Izboljšajte otrokovo glasbeno ustvarjanje in hkrati spodbujajte njegov kognitivni razvoj, koordinacijo rok in oči ter fino motoriko. Ustanovite družinski bend in se ob ustvarjanju novih melodij zabavajte vsi!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ06010
  • Znamka: Djeco
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3 leta +
   Velikost: 2 x 2 x 30 cm
   Material: les
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!

  Morda vam bo prav tako všeč…