Djeco: Batanimo igra s kartami

9,95

Igra s kartami, zasnovana za majhne otroke, ki prikazuje čudovito ilustrirane živali z vsega sveta! Djecova igra je preprosta za igranje: ko odlagate karte eno za drugo, mora biti vaša žival večja ali močnejša od nasprotnikove. Če sta dve živali enake velikosti, bodite previdni – imeli boste bitko! Majhni otroci, ki šele spoznavajo štetje, lahko z vizualnim pripomočkom na kartici zlahka opazijo, kdo zmaga. Igra prinaša veliko zabave za mlade otroke in je kot nalašč za razvoj zgodnjih spretnosti strateškega razmišljanja.

Navodilo za ugro prenesite tukaj.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ05177
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 3-6 let. Strateška igra za 2-4 igralce.
  • Čas igre: 15 minut
  • Material: kakovosten karton, karte so shranjene v škatli, ki jo lahko vzamete povsod s sabo.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!