Djeco: Kikepala (Igra opazovanja in hitrosti)

15,20

Pridružite se razburljivi skrivalniški pustolovščini na igrišču s prijatelji! Izostri svoje orlovsko oko in sprosti svoje bliskovite reflekse, ko tekmuješ s časom, da boš prvi našel vse v svoji ekipi. Ta hitra igra opazovanja in hitrosti je zasnovana za 2 do 5 igralcev, starih 5 let in več. In tukaj je še majhna skrivnost: odrasli se bodo prav tako zabavali kot otroci (in včasih celo tisti, ki bodo morali še bolj izostriti svoje spretnosti)! Pripravite se na ure vznemirljive zabave in prijateljskega tekmovanja s to očarljivo igro.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ08579
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 5-99 let.
  • Vsebuje 27 kart, 6 kock.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!