Djeco: Kioukoi Dom (Igra opazovanja & razvrščanja)

13,50

Vabimo vse male organizatorje, da se pridružijo misiji pospravljanja z Djeco Kioukoi Dom! Kam sodi milo? In kam s temi igračami? Ta privlačna igra opazovanja in razvrščanja otroke uči združevanja različnih predmetov po hiši tako, da jih povežejo s pravo sobo, spodbuja bistvene spretnosti razvrščanja in organiziranja. Z debelimi karticami, ki jih je enostavno držati, in z vodnikom za rešitve za vsako karto s kriteriji se razvija sposobnosti opazovanja, medtem ko se pospravljanje spremeni v igrivo pustolovščino.

Navodilo za igro prenesite tukaj.

Dostava: 2-5 dni

 

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ08146
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 3-6 let.
  • Vsebuje: 12 kart s kriteriji in 30 velikih žetonov.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!