Djeco: Lesen mobile Ekspresija

16,90

Čudovit mobile, ki ne bo razveselil le staršev, ki so ljubitellji moderne umetnosti, ampak tudi njihovega otroka, že od rojstva naprej. Enostavne oblike in močne kontrastne barve bodo pritegnile otrokovo pozornost in bodo spodbudile razvoj osredotočenosti in pozornosti. Majhni otroci ne potrebujejo mobilov na baterije, nežno vrtenje skrbno uravnoteženih kosov je dovoljšnja vizualna stimulacija za otroka, ki razvija vid in sposobnost sledenja predmetom.

Namig: Mobile naj visi približno 20 cm nad dojenčkom (izven dosega!), nekoliko spredaj. Namenjen je le vizualnemu prikazovanju, zato poskrbite, da bo ves čas izven dosega vašega otroka in varno obešen! Kasneje lahko mobile postane lep okras otroške sobe ali vašega doma!

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DD04364
  • Znamka: Djeco
  • Pozor: Primerno le za dekoracijo! Poskrbite, da je varno obešeno in izven dosega otroka!
  • Material: les
  • Velikost: 27 x 34 cm

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!