Djeco: Meuh spomin (zvočna igra spomina)

23,90

Pridružite se pustolovščini Meuh Spomin, očarljivi igri iskanja parov, ki bo na preizkušnjo postavila vaš spomin in slušne sposobnosti! Pritisnite rumeni čip, našpičite ušesa in prepoznajte razločen zvok vsake živali. Ko prepoznate hrup živali, je vaša naloga poiskati ujemajočo se karto, skrito med drugimi. Z naključnimi zvoki živali ponuja vsaka igra edinstveno in vznemirljivo izkušnjo. Meuh je popolnoma zasnovan za otroke, stare 3 leta in več, saj zagotavlja zabaven način za izboljšanje spominskih sposobnosti, prepoznavanja zvoka in sposobnosti reševanja problemov.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ08482
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 3-6 let.
  • Število igralcev: 2-4
  • Čas igre: 10 minut
  • Deluje z 3 LR54 baterijami (vključene).
  • Angleška navodila za igro so dostopna tukaj. Slovenska so priložena v paketu.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
  • OPOZORILO: Izdelek vsebuje baterije. Menjavo baterij mora opraviti odrasla oseba. Pred odstranitvijo izklopite napravo. Odvijte vijake na hrbtni strani naprave s križnim vijačem. Stare baterije odstranite in na njihovo mesto postavite nove v pravo pozicijo. Bodite pozorni na + in -. Ne uporabljati istočasno stare in nove baterije. Ne uporabljajte istočasno klasične in baterije za polnjenje. Ne polniti klasičnih baterij. Starih baterij ne mecite v ogenj. V primeru daljše uporabe igrače odstranite baterije. Preverite, da baterija ni poškodovana. Baterije naj ne bodo v dosegu majhnih otrok. 

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!