Djeco: Set loparjev za na plažo

14,90

Očarljiv set pisanih loparjev zagotavlja zabavo vso družino!  Ta igra na prostem, ki je idealna za otroke od 5. leta starosti naprej, pomaga razvijati koordinacijo in spodbuja aktivnost na domačem vrtu, v parku ali ob morju.

Komplet vsebuje dva lesena loparja s čudovito ilustracijo z motivom oceana, s premazom za udobnejši oprijem. Priloženi sta tudi majhna žogica in priročna mreža za enostavno shranjevanje in prenašanje, tako da lahko zabavo vzamete s seboj, kamorkoli in kadarkoli!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ02081
  • Znamka: Djeco
  • Priporočena starost: 5 let +
  • Vključuje dva loparja (23,5 x 38 cm) in žogico (4 cm). Priložena je mreža za shranjevanje.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!

  Morda vam bo prav tako všeč…