Djeco: Similix igra s kartami

8,90

Pozivamo vse nadobudne detektive! Djeco Similix je ultimativna igra opazovanja in hitrosti. Bodite najhitrejši in pred drugimi najdite karto s silhueto, ki se ujema s karto z barvno ilustracijo. Hitrostni izziv, ki je zahtevnejši, kot se zdi na prvi pogled! Igro lahko odigrate na dva načina, ujemate silhuete z ilustracijami ali obratno.
S 36 kartami in priročno škatlo je ta igra kot nalašč za otroke od 4. do 12. leta starosti, zagotavlja ure zabave in vznemirjenja.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ05087
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 4-12 let. Strateška igra za 2-5 igralcev.
  • Čas igre: 15 minut
  • Komplet vsebuje 36 kart.
  • Material: kakovosten karton, karte so shranjene v priročni škatli, ki jo z lahkoto vzamete s seboj na pot.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!

  Morda vam bo prav tako všeč…