Djeco: Ukradi ovčko Igra s kartami

8,90

Ali je nocoj kaj volkov tam zunaj, mogoče?  Potem pa vrzite svoje karte volkov iz svoje roke na mizo, da ukradete karte drugim – upajoč na ovce, saj imajo volkovi to najraje! Morda pa ne boste imeli sreče: ovce se ne marajo tako zlahka požreti, zato imajo raje bitja, ki jih varujejo, kot npr. pes čuvaj. Torej, če ima drugi igralec v roki karto psa, niste imeli sreče! Če pa vam uspe ukrasti ovco, hitro preverite koliko je vredna! Malo opazovanja, nekaj blefiranja in malo sreče naredi to igro s kartami zabavno in privlačno!

Igra je bila leta 2021 nominirana za prestižno nagrado “Kinderspiel des Jahres”.

Dostava: 2-5 dni

 

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ05145
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 5-99 let. Strateška igra za 3-5 igralce.
  • Originalna angleška navodila so na voljo tukaj. Slovenska pravila so priložena.
  • Material: kakovosten karton, karte so shranjene v škatli, ki jo lahko vzamete povsod s sabo.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!