Djeco: Ustvarjalni se za plastelin

16,90

Stopite v svet praktične ustvarjalnosti s tem čudovitim kompletom za modeliranje, zasnovanim posebej za najmlajše. Oglejte si, kako njihova domišljija oživi, medtem ko oblikujejo in oblikujejo izjemno mehko igralno testo, da dokončajo čudovite slike živali. Z vsakim mečkanjem, stiskanjem in oblikovanjem izboljšajo svojo spretnost rok in razvijejo svoje sposobnosti prepoznavanja velikosti in barv, medtem ko uživajo v senzorični zabavi. To edinstveno povabilo k ustvarjanju jim omogoča nemoteno delo na svojih sposobnostih razlikovanja velikosti, medtem ko oblikujejo žogice iz testa za igro.

Dostava: 2-5 dni

 

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ09894
  • Znamka: Djeco
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3-6 let
  • Set vsebuje 4 (21 x 21 cm) kartice zdizajni ter 6 lončkev plastelina.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!